Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan felejtsem el őt? Ez az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsem el őt? Ez az első hogy így érzek de reménytelen.14/L

Figyelt kérdés
kb 1 éve feltűnt nekem a suliban hogy az egyik lány milyen szép.odamentem hozzá beszélgettünk és kiderült hogy nagyon jófej is.aztán miután egyre többet beszélgettünk nagyon jóban lettük.és mindig csak arra gondoltam hogy de jó lenne símogatni,megcsókolni..azt hittem hogy ez csak azért van mert nagyon szép és ezzel nem kell foglalkozni és el fog múlni.de mostmár ha csak felém jön és rám néz a gyomrom összeszorul,ideges leszek,a lábam remeg.és mindig nagyon várom hogy láthassam és beszélhessek vele,vagy csak a közlében legyek...mindig rá gondolok és a képeit nézem és az a vágy is sokkal erősebb már bennem hogy meg akarom csókolni.ezek szerint leszbikus vagyok?még soha nem voltam szerelmes max nagyon tettszett egy fiú de most teljesen ködfelhőben vagyok..egyszerűen nemtudok másra gondolni..mindig csak ő jár a fejemben..mit tegyek ez ellen?ráadásul ő a fiúkat szereti és én nekem is ez az első hogy így érzek.hogyan felejtsem el?
2010. febr. 20. 19:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Akkor mond meg neki.

Mást nem tudsz csinálni, inkább szenvedsz?

Mond meg neki ogy ez miatt nem akarod hogy a barátságotok végetérjen....stb.

Elöbb vagy utobb elkell mondanod.

Szerintem itt 2 választásod van:

1.,-vagy halgatsz és szenvedsz.

2.,-vagy elmondod, és bizol abba hogy megmarad a barátságotok.

Remélem megoldodik ez a problémád mert tudom milyen rossz.

(Az elözző voltam).

2010. ápr. 8. 17:30
 12/12 A kérdező kommentje:
hát nemtudom mit tegyek.ha megmondom neki tuti vége lesz a barátságunknak.legalább is egy időre tuti nemfog normáis szemmel nézni rám.és én ezt nemakarom.imádom őt és nemakarom elveszíteni..inkább titokban tartom és szenvedek..
2010. ápr. 10. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!