Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért én vagyok a hibás? Vagy túl reagálom az egészet?
Sziasztok.
Van egy majdnem 10 éves kapcsolatom , már van gyermekünk is ( 4 éves).
Pár hónapja belépett a képbe egy harmadik lány ( fiatalabb tőlünk).
Állítólag csak barátok, de engem totál frusztrál a dolog... Mindennap beszélnek messengeren - többet beszélget vele a párom mint velem, pedig én mindig próbálok kezdeményezni - de ő fáradt meg nem ér rá stb, vagy nyomkodja a telefont.
Évek óta nem voltunk kettesben sehol, és ő ezt nem is igényli :/ viszont ezzel a lánnyal keresi a programokat ( hazudott is már miatta ...), azt mondja hogy azért mert egy hobbit üznek és mással ezt nem tudja csinálni.
Ráadásul köztünk se mennek jól a dolgok, sokat vitatkozunk! Állítása szerint azért mert én vagyok a hülye meg a féltékeny.. De hogy a pics.. a ne lennèk az?
Vele elment egésznapra, máskor több órára.. Én meg várom haza :/
Azt mondta, hogy tök jól el tudnak beszélgetni , tetszik neki hogy a lány a hobbijat illetően nagyon ambiciózus és amiben tud támogatja stb stb.
Mi meg a gyerekkel hónapokat várunk arra, hogy kimozduljon velük bárhová is.
Többször megfordult már a fejemben a külön költözés, mert ez se nekem se a gyermekünknek nem jó! Viszont ha leülünk a dolgainkat megbeszélni, az a vége hogy én vagyok a hülye és a telhetetlen, pedig tenyleg nem vágytam / vágyom sokra csak, hogy időt kapjak és figyelmet mint egy normális kapcsolatban, ne kelljen a figyelemert sorba állnom.. Se nekem se a gyereknek.
Ti mit gondoltok erről az egészről?
Köszönöm!
Kedves 10/11 -és válaszadó.
Köszönöm a monológot, és a hazisarkany jelzőt :D
Pedig aztán rám mindent lehet mondani, csak azt nem hogy házi sárkány 😜
Engem nem az bánt hogy van egy lány barátja (mert nekem is férfi barátom) hanem az, hogy teljesen háttérbe szorultunk és nem, nem a gyerekkel takarozok de neki is szüksége lenne az apjára, és nem csak nekem a paromra.
De azért köszi a jó tanácsokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!