Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sorra mennek tönkre a kapcsolataim, mit tegyek?
25-35 közötti pasikkal ismerkedem. 2 ok szokott lenni a gond vagy együttesen vagy csak az egyik:
a) nem akarok szülni soha és szeretném, ha hosszabb, tartós kapcsolatban megcsináltatná a pasi a vasectomiát (valamennyi hímivarsejtet fagyasszon le nyugodtan előtte, ha mégis meggondolná magát vagy szakítanánk és az új barátnő szeretne gyereket)
b) szükségem van énidőre és barátokkal, ismerősökkel töltött napra vagy napokra, anélkül, hogy folyamatosan ellenőrizve legyek vagy féltékenykedjen a másik (senkit nem csaltam meg, soha nem is fogok, elveimmel totál ellentétes).
A második pont szerintem alap kéne legyen, szerintem az a normális amit írsz ha a másik nem csinál problémát ha elutazol a barátnőiddel vagy valami.
Viszont az elsőt nem varhatod el senkitől hogy csak a te kedvedért tegye meg ha később akarna. Használjatok addig gumit amíg annyira fix nem lesz a kapcsolat.
Kedves 7es, Magyarországon kizárólag akkor végeznek nőknél ilyen műtétet, ha már legalább 3 gyereke van, amúgy illegális.
Kérdező, én is olyan vagyok mint te, bár nyaralni inkább a párommal megyek. A lényeg, hogy én találtam hozzám passzoló férfit, neked is menni fog!
#23 Ha több kettőnél és a párom majd ezt szeretné, akkor megcsináltatom én. De utánanéztem, a férfiaknak jóval egyszerűbb a beavatkozás, ha a férfi sem akar hozzám hasonlóan gyereket, akkor nem egy nagy áldozat szerintem ezt bevállalni. Főleg, hogy írtam, arra bíztatnám, fagyasztassonle hímivarsejteket, így lehetne később gyereke, ha meggondolja magát.
#24 Párommal is szívesen mennék nyaralni, nem arról van szó, hogy mindenből kirekeszteném. Csak ne csináljon belőle problémát, ha mellette is van életem, azaz miatta nem szorítom vissza a szociális kapcsolataimat. Szerintem is ez lenne a normális, de elképesztő mennyi betegesen féltékeny, birtokló pasi van.
Férfiak előbb halnak meg, tehát akkor mondjuk otthon nekik többet kéne kivenni a háztartásból, mert te még utánuk is csinálni fogod még vagy 3 évig? Vagy nekik könnyebb több pénzt keresni nehéz fizikai munkával, így inkább ő dolgozzon többet nehezebb körülmények között?
Tesztoszteronszinttel mi van, az se lesz ugyan az mint előtte.
Amúgy aki 30-35-40 évesen még ilyen csak csajos/pasis nyaralásra vágyik azért elgondolkodtató, hogy mit is várjon tőle az ember...
Olyan férfit kell keresned, aki úgy gondolkodik, mint te és kész. Én ugyan nem kértem és sose kérném a férjem vazektómiára, inkább szedem a tablettát, de annak tudatában jöttünk össze, hogy nem lesz gyerekünk és ez 10 évvel később se változott.
A második pont pedig ALAP normális kapcsolatban, nálunk is gond nélkül működik oda-vissza és egyikünk se engedne belőle. Mindketten megtapasztaltuk a féltékeny partner átkát, szóval ebben is egyetértettünk.
Szerintem keres inkább olyan férfit aki steril és nem lehet gyerek, a másik része a dolognak megfelelő akkor lesz egy hosszú boldog párkapcsolatod.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!