Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sorra mennek tönkre a kapcsolataim, mit tegyek?
25-35 közötti pasikkal ismerkedem. 2 ok szokott lenni a gond vagy együttesen vagy csak az egyik:
a) nem akarok szülni soha és szeretném, ha hosszabb, tartós kapcsolatban megcsináltatná a pasi a vasectomiát (valamennyi hímivarsejtet fagyasszon le nyugodtan előtte, ha mégis meggondolná magát vagy szakítanánk és az új barátnő szeretne gyereket)
b) szükségem van énidőre és barátokkal, ismerősökkel töltött napra vagy napokra, anélkül, hogy folyamatosan ellenőrizve legyek vagy féltékenykedjen a másik (senkit nem csaltam meg, soha nem is fogok, elveimmel totál ellentétes).
Miért nem keresel olyan pasit akivel csak szex van? Mert szerintem te nagyon erre hajazol. Ott nem akar senki gyereket, és oda mész sőt azzal dugsz akivel akarsz, lényeg hogy ő is ezek között az emberek között lesz.
Amúgy gyerek témánál pedig ott a fogamzásgátló.
Ha pedig szétmentek mi lesz? Ja bocs szívem, hogy elköttetted magad, de már nem kell a kapcsolat. Végül is... igen tök igazad van, hogy ha a kapcsolatok kb 1/4-e életképes ilyen hülyeséggel jössz, mert neked ez jött be. Ha TE nem akarsz gyereket akkor miért nem TE oldod meg hogy NEKED ne lehessen? Tipikus más f.szával verni a csalánt elég jó dolog.
Alapvetően azzal egyetértek, hogy ha a női esa ferti sterilizáció között kell választani, akkor a férfi csináltassa meg. Egyszerűbb, kisebb beavatkozás sokkal kevesebb szövődménnyel.
De ezt csak egy olyan párkapcsolatban tartom elfogadhatónak, ahol ez közös megegyezés a családalapitás lezárta után. De egy fiatal férfitől elvarni, hogy a kedvedért megcsinálja, holott te nem akarsz gyereket, az marhára meredek. Rengeteg ember meggobdolja magát, és ha utána vége a kapcsolatnak, mit csinál? Oké, lefagyaszthatja. Az meg vagy működik, vagy nem. Arról nem is beszélve, hogy normális esetben szexbőll lesz a gyerek, szerintem senki se szeret úgy nekikezdeni, hogy rögtön lombik, mivel az a nőnek is kockázatos.
Szóval nem csodálom, hogy ilyen feltételek mellett menekülnek tőled.
Utolsó vagyok. Azt már félve említem mrg, hogy a sterilizacio feltétele Magyarországon 40 eves kor vagy 3 vér szerinti gyerek.
Ha te 25-35 közötti pasik rá hajtasz, akkor ez elég elképzelhetetlen. Vagy kikuldened külföldre is, hogy csináltassa meg?...
Vannak olyan emberek ahol van polygámia, ott is igazából van egyfajta szabadság mivel nem félnek attól, hogy te éppen kivel és mit csinálsz és mivel egy a felek közötti megállapodással jött létre, így nagyon bele se szólhat a másik vagy lapát.
A feltétel nélküli bizalom pedig manapság... hát nincs vagy csak kevés hülye hisz az ilyenekben, és ezt bármely statisztika kimutatja, hogy a megcsalás/szerő stb stb azért nem 1000 emberből 1x történik.
Oké, nem akarsz beleavatkozni a te hormonháztartásodba, de pl ha elkötik a férfit ott szerinted a libidó ill a tesztoszteron nem fog csökkenni? Mert én azért ebben kételkedem, tekintve hogy orvosilag is van jótékony hatása az ejakuációnak bizonyos időközönként, illetve tudomásom szerint ha ez nem történik meg akkor a tesztoszteron szint csökken egy bizonyos idő után, hangulatromlás lesz stb.
A mellműtét sem veszélytelen mégis van aki bevállalja... Az pedig, hogy az elköttetés veszélyesebb-e olyan szinten nem érdekel, hogy ebben az esetben én is inkább érzem jól magam "tesztoszterontól duzzadva" még akár 20-30 évig ahelyett hogy 10 év múlva már lehet lesz heti egy szex vagy annyi se. Főleg, ha egy következő kapcsolatba kell lépni egyikünk miatt. Elég romantikus egy megtermékenyítés lesz majd ha kémcsőből kell megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!