Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sorra mennek tönkre a kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sorra mennek tönkre a kapcsolataim, mit tegyek?

Figyelt kérdés

25-35 közötti pasikkal ismerkedem. 2 ok szokott lenni a gond vagy együttesen vagy csak az egyik:

a) nem akarok szülni soha és szeretném, ha hosszabb, tartós kapcsolatban megcsináltatná a pasi a vasectomiát (valamennyi hímivarsejtet fagyasszon le nyugodtan előtte, ha mégis meggondolná magát vagy szakítanánk és az új barátnő szeretne gyereket)

b) szükségem van énidőre és barátokkal, ismerősökkel töltött napra vagy napokra, anélkül, hogy folyamatosan ellenőrizve legyek vagy féltékenykedjen a másik (senkit nem csaltam meg, soha nem is fogok, elveimmel totál ellentétes).

2020. szept. 8. 08:13
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
51%
hát én nő vagyok, de nőként mondom irreális amit akarsz. Méghogy egy férfi elkötesse magát a kedvedért...ha kutyájuk van, még azt se engedik kiheréltetni, nehogy még magukat. Védekezni máshogy is lehet már bocs. Én se köttetném el magam egy nő kedvéért se. Az énidő pedig rendben van, ha közben van minőségi közös idő és mély érzelmek is, nemcsak úgy akarsz élni valaki mellett mint vm lakótárs. Amúgy meg az a gyanúm, még nem voltál igazán szerelmes vagy nem engeded meg magadnak, meg aggyal választasz partner. Egyszer próbáld ki, hogy nem az agyad, hanem az ösztöneid vezérelnek, még akkor is ha a pasi foglalt vagy rosszfiú vagy olyan akire nem lehet családot építeni. Amint beindulnak az ösztönök, totál beleesel valakibe, máris gyereket akarsz majd tőle. Ha egy nő nem akar gyereket egy pasastól, nem szerelmes igazán bele, vagy legalábbis nagyon másképp, mint amit a szenvedélyes szerelem megkíván, ez a helyzet. A romantikus szenvedélyes szerelem gyerekvággyal jár, akarjuk azt a pasit szőröstől-bőröstől, sok kis porongyot akarunk tőle hogy mindig velünk legyen a kicsinyített mása....de ehhez igazi szerelem kell. Szerintem te hideg csajszi vagy, és inkább ez az oka annak hogy elhagynak...na meg a vasectomia.
2020. szept. 8. 09:00
 12/32 anonim ***** válasza:
66%
Nálam is kizáró ok, ha nem akar a lány gyereket. Lehet ez a gond. F/32
2020. szept. 8. 09:01
 13/32 anonim ***** válasza:
85%

Miért nem keresel olyan pasit akivel csak szex van? Mert szerintem te nagyon erre hajazol. Ott nem akar senki gyereket, és oda mész sőt azzal dugsz akivel akarsz, lényeg hogy ő is ezek között az emberek között lesz.

Amúgy gyerek témánál pedig ott a fogamzásgátló.

Ha pedig szétmentek mi lesz? Ja bocs szívem, hogy elköttetted magad, de már nem kell a kapcsolat. Végül is... igen tök igazad van, hogy ha a kapcsolatok kb 1/4-e életképes ilyen hülyeséggel jössz, mert neked ez jött be. Ha TE nem akarsz gyereket akkor miért nem TE oldod meg hogy NEKED ne lehessen? Tipikus más f.szával verni a csalánt elég jó dolog.

2020. szept. 8. 09:11
 14/32 A kérdező kommentje:
Teljességgel megalapozatlan, amit írsz. Voltam többször is nagyon szerelmes, kifejezetten melegszívű, bújos vagyok, aki kimutatja az érzeseit a másik felé. Gyereket sosem akarnék, a hideg kiráz tőlük, nem bírom őket elviselni. A legrosszabb büntetéssel felért, mikor egy kolléganőm gyerekére 3 órán keresztül vogyáznom kellett. Egyszerűen kisgyerekek között rosszul érzem magam, mások szerint cukik, szerintem egytől egyig rondák. Nem fog megváltozni az érzesem irántuk, annyi eszem van, hogy senki életet nem akarom a jövőben tönkretenni.
2020. szept. 8. 09:12
 15/32 A kérdező kommentje:
#13 Nem csak szexre vágyom, csak szexkapcsolat nekem kevés. Olyan társkapcsolatra, ahol a felek szabadnak érezhetik magukat,nincs egymás korlátozása, féltékenykedés, hanem feltétel nélküli a bizalom. A fogamzásgátló tabletta hosszú távon számos negatív hatással jár, nem akarok beleavatkozni a tökéletesen működő hormonháztartásomba, soha nem szedném (ha érdekel részletesebben is, szívesen kifejtem ezt a részt). Nekem tökéletesen megfele, ha óvszerrel védekezünk, hosszú távon a pasik szeretnék nélküle csinálni. Hormonális fogamzásgátlót nem fogok szedni, többi hormonmentes módszert próbáltam és nem vált be (kivétel hormonmentes spirál, de az is kizárt). Az elköttetés azért megoldás, mert hosszabb távon gondolkodva sokkal olcsóbb, mint más módszer ès nem is kell izgulni, hogy mi van, ha hiba csúszik a gépezetbe.
2020. szept. 8. 09:19
 16/32 anonim ***** válasza:
76%

Alapvetően azzal egyetértek, hogy ha a női esa ferti sterilizáció között kell választani, akkor a férfi csináltassa meg. Egyszerűbb, kisebb beavatkozás sokkal kevesebb szövődménnyel.

De ezt csak egy olyan párkapcsolatban tartom elfogadhatónak, ahol ez közös megegyezés a családalapitás lezárta után. De egy fiatal férfitől elvarni, hogy a kedvedért megcsinálja, holott te nem akarsz gyereket, az marhára meredek. Rengeteg ember meggobdolja magát, és ha utána vége a kapcsolatnak, mit csinál? Oké, lefagyaszthatja. Az meg vagy működik, vagy nem. Arról nem is beszélve, hogy normális esetben szexbőll lesz a gyerek, szerintem senki se szeret úgy nekikezdeni, hogy rögtön lombik, mivel az a nőnek is kockázatos.

Szóval nem csodálom, hogy ilyen feltételek mellett menekülnek tőled.

2020. szept. 8. 09:23
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok. Azt már félve említem mrg, hogy a sterilizacio feltétele Magyarországon 40 eves kor vagy 3 vér szerinti gyerek.

Ha te 25-35 közötti pasik rá hajtasz, akkor ez elég elképzelhetetlen. Vagy kikuldened külföldre is, hogy csináltassa meg?...

2020. szept. 8. 09:25
 18/32 A kérdező kommentje:
#17 Pontosan tisztában vagyok vele, szomszédos országok közül többen is meg lehet csináltatni, van ahol magyar orvosok is vannak.
2020. szept. 8. 09:27
 19/32 anonim ***** válasza:
50%
Hát te egyáltalán nem vagy melegszívű, ha a hideg kiráz a kisgyerekeknek még a látványától. Az a melegszívű nő, aki gondoskodó, odaforduló gyerekhez, baráthoz, öreghez, minden emberhez. Amit te úgy gondolsz hogy "melegszívű, bújó" az nem más, mint hogy folytatni akarod a kislánykodós életed, amikor apukádhoz odabújtál és ennyi van benned érzelmileg, hogy a saját szükségletedet kielégítsd. Valami álomvilágban élsz, ahol a pasi nem féltékeny. Mindenki féltékeny arra akit szeret, félti, hogy elveszíti, hogy másnak adja magát...aki nem féltékeny, annaka másik nem jelent semmit. Amit te nyújtani akarsz egy pasinak az egy szerelemnek álcázott mély barátság, kell valaki akinek vehetsz egy bögrét szülinapra meg elkísér az állatkertbe, amolyan társ, de semmi núi-férfi dinamikát nem látok benne. Csak megsúgom, hogy a fériak nem barátra vágynak, hanem nagybetűs nőre...
2020. szept. 8. 09:29
 20/32 anonim ***** válasza:
48%

Vannak olyan emberek ahol van polygámia, ott is igazából van egyfajta szabadság mivel nem félnek attól, hogy te éppen kivel és mit csinálsz és mivel egy a felek közötti megállapodással jött létre, így nagyon bele se szólhat a másik vagy lapát.

A feltétel nélküli bizalom pedig manapság... hát nincs vagy csak kevés hülye hisz az ilyenekben, és ezt bármely statisztika kimutatja, hogy a megcsalás/szerő stb stb azért nem 1000 emberből 1x történik.

Oké, nem akarsz beleavatkozni a te hormonháztartásodba, de pl ha elkötik a férfit ott szerinted a libidó ill a tesztoszteron nem fog csökkenni? Mert én azért ebben kételkedem, tekintve hogy orvosilag is van jótékony hatása az ejakuációnak bizonyos időközönként, illetve tudomásom szerint ha ez nem történik meg akkor a tesztoszteron szint csökken egy bizonyos idő után, hangulatromlás lesz stb.

A mellműtét sem veszélytelen mégis van aki bevállalja... Az pedig, hogy az elköttetés veszélyesebb-e olyan szinten nem érdekel, hogy ebben az esetben én is inkább érzem jól magam "tesztoszterontól duzzadva" még akár 20-30 évig ahelyett hogy 10 év múlva már lehet lesz heti egy szex vagy annyi se. Főleg, ha egy következő kapcsolatba kell lépni egyikünk miatt. Elég romantikus egy megtermékenyítés lesz majd ha kémcsőből kell megoldani.

2020. szept. 8. 09:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!