Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lett a mai nőkkel? Miért választanak mostanában fiatalabb pasit?
Korábban az volt az indok, hogy azért kell idősebbnek lenni a pasinak, mert a nők korábban érnek, és így lesznek egy érzelmi szinten, ez az ideális felállás, ha a pasi néhány évvel korosabb.
Most meg rengeteg olyan párt látok, az ismerőseim közt is többet, hogy +30-as (35-36 évesek is) nők ilyen 24-25 éves pasikkal vannak együtt. Miért lehet ez?
Már ők sem az érettségre mennek, hanem csak a kinézetre, a fiatal tenyészbikákra?
Vagy imponál nekik, hogy még ennyi idősen is kellenek a fiataloknak?
De akkor meg miért ítélik el a nők, ha a 40-es pasi is fiatal nőt akar magának?
Rengeteg ilyet látsz? Hányat? Kettőt? Hármat? Mert nem tudom, ha én körbenézek a környezetemben, alig látok 1-2 ilyen párost.
Amúgy mi lehet az oka? Rengeteg dolog. Pont úgy, mint amikor egy férfi fiatalabb nőt választ.
Nekem volt idősebb barátnőm. Komolyabbnak gondolt, mint a többi férfit, de közben lazább is voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!