Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azért hagyott el mert beteg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért hagyott el mert beteg vagyok?

Figyelt kérdés

Méhnyakrákos vagyok, és összeismerkettem egy fiúval.Vele csak úgy repült az idő, nagyon jól megvoltunk, kimondta a bűvös szót kényszer nélkül, aztán ma este szomorkodtam, és bevallottam neki hogy méhnyakrákos vagyok, és volt abortuszom. Ekkor azt mondta hogy szeret,és hogy nem érdekli,de 20 percel később azt mondta hogy elcsesztem az estéjét.ez most volt 12.00 kor. Sírok, és nem értem, miért?!

Törjem magam érte? Nem is szeretett? vagy csak fél?

elkeseredett lány...

2010. aug. 6. 01:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
És természetesen szurkolok, hogy kigyógyulj belőle!
2010. aug. 6. 01:26
 12/23 A kérdező kommentje:

beszélgetésünk, kb. amire emlékszem:

Ő:nem tudom hogy így veled akarok e maradni...

én:???békén hagyjalak???:O

Ő:az lenne a legjobb...

és elsétált...

mi lessz most?:S

2010. aug. 6. 01:26
 13/23 A kérdező kommentje:

köszönöm a bíztatást, meg hogy reménykedtek értem, de nyugi, normális életet élek egyenlőre=)

köszönöm a válaszokat:$

2010. aug. 6. 01:28
 14/23 anonim ***** válasza:

Hát na, elég érzéketlen megnyilvánulás volt tőle.

Tudod.. lehet, hogy én kissé gonosz vagyok, de egy ilyen után ha vissza akarna jönni, se engedném. Aki a bajban nem társ, az nem igazi társ. Ez az én véleményem.

Az meg természetes, hogy melletted állok, bíztatlak, még így ismeretlenül is. ;-)

Egyébként nem tudom.. nem lenne kedved msnezni? Tudom, hogy ez nem ismerkedő oldal, meg midnen... de szívesen barátkoznék veled :)

F/27

2010. aug. 6. 01:36
 15/23 A kérdező kommentje:
01.36, küldtem privátot
2010. aug. 6. 01:39
 16/23 anonim ***** válasza:

Figyelj, én kérdeztem tőled, hogy hány éves vagy nem vagyok e tolakodó stb ...

nekem van egy barátnőm és őt megműtötték , HPV-vel a párja fertőzte meg , félrekefélt...na de nem ez a lényeg, teljesen felépült, nem volt egyszerű menet neki sem, kicsivel idősebb, mint te, de erős volt és csak magára koncentrált semmi másra !!!

Nem szép dolog, sőt elég bunkó dolog a pasitól, hogy így viselkedett !!!!

Nem könnyű neked, de fogadj el minden segítséget most, beszélgess és légy erős, mert az fontos nagyon !!!

2010. aug. 6. 01:45
 17/23 anonim ***** válasza:

Sajnálom a betegséged:(

Ez elég komoly dolog, szerintem azért mondta, hogy elcseszted az estéjét mert ez szomorú hír.

Abortuszod miért volt?

20f

2010. aug. 6. 01:47
 18/23 anonim ***** válasza:
Az 1:15ös vagyok.Bocsi,ha nem fogalmaztam rendesen nem úgy értettem,.Úgy értettem,hogy ez azért sokkolta,mert a szerelme vagy,közel állsz hozzá és elég komoly betegséged van meg műtét stb.Ha a te egyik szeretted nézne elébe ilyeneknek te is sokkot kapnál nem?Az aggódástól meg ilyenektől.
2010. aug. 6. 01:47
 19/23 A kérdező kommentje:

köszönöm a többi bíztató választ...

az abortusz oka:egy bunkó nőcsábász, akiről azt hittem hogy más mint a többi, de tévedtem,és nem akartam hogy valaki a tévedésem következményeként 70 évig szívjon:S

2010. aug. 6. 01:49
 20/23 anonim ***** válasza:

Bocsi.. nem írnál még egyszer? Nem kaptam meg a privátodat. :S Bocsii...

F/27

2010. aug. 6. 01:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!