Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azért hagyott el mert beteg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért hagyott el mert beteg vagyok?

Figyelt kérdés

Méhnyakrákos vagyok, és összeismerkettem egy fiúval.Vele csak úgy repült az idő, nagyon jól megvoltunk, kimondta a bűvös szót kényszer nélkül, aztán ma este szomorkodtam, és bevallottam neki hogy méhnyakrákos vagyok, és volt abortuszom. Ekkor azt mondta hogy szeret,és hogy nem érdekli,de 20 percel később azt mondta hogy elcsesztem az estéjét.ez most volt 12.00 kor. Sírok, és nem értem, miért?!

Törjem magam érte? Nem is szeretett? vagy csak fél?

elkeseredett lány...

2010. aug. 6. 01:01
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
akármi történne, én kiállnék a barátnőm mellett,főleg így hogy tudnám hogy szüksége van rám..hát nem tudom,lehet hogy csak megijedt ettől.fel a fejjel :)
2010. aug. 6. 01:06
 2/23 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá... Én kétlem, hogy a rák miatt, az abortusz már valószínűbb. Az, hogy beteg vagy arról természetesen nem tehetsz, és inkább melletted kéne lennie, mint ellöknie magától! Egy abortusz már ijesztőbb lehet egy srác számára... ha csak nem képzelt többet bele a méhnyakrákba is. Ezt csak is ő tudná megmondani, viszont jobb az ilyeneket előre tisztázni, és nem egy szomorkodós estén a másik nyakába zúdítani, aztán totális megértést várni. Ha valaki azt mondja rákos, ráadásul egy olyan valaki akit szeretek, eleve megijedek, mert ez nem egy megfázás vagy néhány kiütés, ami három nap múlva nyomtalanul eltűnik. Lehet csalódott, amiért csak most mondtad el neki... ezer oka lehet, amiért így reagált! Keresd meg, és próbáljátok megbeszélni, légy megértő, ugyanakkor kérdezz rá, hogy mit érez!
2010. aug. 6. 01:07
 3/23 A kérdező kommentje:
Akkor attól ilyedt meg, hogy elveszíthet? Vagy hogy hazugnak tart, amiért elhallgattam az igazságot?Vagy mert pasi és szomorkodás helyett mást akart?
2010. aug. 6. 01:12
 4/23 anonim ***** válasza:
Figyelj ne ess kétségbe,de be kell látnod,hogy ez nagyon sok volt hirtelen:S Szerintem megijedt és kétségbe esett,nem tudja,hogy most mi lesz.Én a helyedben megpróbálnék vele beszélni és ne okold magad(ha esetleg tennéd),az ilyen hírekre nincs alkalmas időpont :S Remélem meggyógyulsz,mindegy mi fog történni,a lényeg hogy higgy a gyógyulásban és kitartás!
2010. aug. 6. 01:15
 5/23 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki hogy ki leszek pakolva, hogy életbe maradjak. Sokkoltam?:S:'(
2010. aug. 6. 01:18
 6/23 anonim ***** válasza:

Igazából az okát innen nehéz lenne megállapítani, de ilyenkor derül ki, hogy ki szeret igazán, és kinek vagy "csak egy lány". Az is lehet, hogy azon kapta fel a vizet, hogy eddig ezt nem mondtad el, az is lehet, hogy félelemből... de már bocs, valószínűbb, hogy - már elnézést hogy így kimondom - mivel neki nem kell egy beteg lány. Elég h*lye hozzáállás. Szerintem ne törd érte magad, mert az ilyen véletlen pillanatokban derül ki, hogy ki az, aki tényleg önmagadért szeret(ett).

Amúgy hány éves vagy?

F/27

2010. aug. 6. 01:21
 7/23 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egyszerre sok volt neki ! de ha szeret akkor hidd el keresni fog !

Nehéz erre mit mondani, mert nem látunk a fejébe ! ha érzed, hogy szeret akkor ne aggódj !

Nagyon sajnálom ami veled történt, de bízz magadban és fel a fejjel !

Adj neki egy kis időt, és ha nem keres akkor hívd fel te, találkozzatok és beszélj vele !

Sok sikert , szorítok neked !!!

hány éves vagy ? és hogy derült ki, hogy méhnyakrákod van, mármint mikor melyik fázisban a betegségnek, mert gyógyítható, műthető, ha időben észreveszik, nem ?

persze ha nem akarsz ne válaszolj, bocsi, ha tolakodó voltam !

2010. aug. 6. 01:21
 8/23 anonim ***** válasza:

Hát, az, hogy pár órája "azt mondta hogy elcsesztem az estéjét", és az, hogy "elhagyott", nem teljesen ugyanazt jelenti...

Biztos ekkora dráma van? miért ne lehetne rossz kedve ettől az egésztől?

2010. aug. 6. 01:22
 9/23 A kérdező kommentje:

18/L vagyok, és gyógyítható:) első stádium.

csak sajnos nagy árat fizetek érte, de ez a legkevesebb...

2010. aug. 6. 01:24
 10/23 anonim ***** válasza:

Egyébként 01:21-es vagyok, és én egyszer jártam egy nagyon beteg csajjal, akiről igazából csak azután derült ki, hogy súlyos szívbeteg, hogy összejöttünk. Kicsit sokkolt, amikor megtudtam, de az érzéseimen semmit nem változtatott, és ugyanúgy mellette maradtam, ameddig csak lehetett... Eszembe nem jutott volna, hogy felhánytorgassam neki. Valahogy nekem ez a természetes hozzáállás...

F/27

2010. aug. 6. 01:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!