Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Soha nem lesz barátom, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem lesz barátom, hogyan tudnám magam túltenni ezen a srácon (26/L)?

Figyelt kérdés

Szóval magamról annyit, hogy szerintem jól nézek ki, átlagos vagyok, vékony, közepesen magas. Már kavartam egy pár fiúval ilyen 2-3 hónapokat max és volt már szex is közöttünk, de soha nem éreztem irántuk annyit, hogy kapcsolatom legyen velük. Egyetlen srácba voltam/vagyok szerelmes, de ő meleg. Semmi esélyem nála. Már 21 éves korom óta őt szeretem, kavartam is vele, mielőtt ő rájött volna, hogy ő nem heteró. Igazából már annyira elengedtem őt, hogy nem őt keresem minden pasiban és bárki fele nyitni tudok. Viszont más fiú iránt még nem éreztem szerelmet..:( Tindert már nem használok a sok sok rossz tapasztalat miatt (találkoztam onnan srácokkal, és nem voltak élőben szimpatikusak, hozzám valóak). Nem hiszek az online társkeresésben, inkább élőben szeretnék valakit megismerni (pl munkahely, iskola). Nem zárkózom el semmi elől, de ha egyszerűen nem érzek valaki iránt szerelmet, nem fogok vele kapcsolatba menni. Mikor nekem tetszik valaki, neki én nem tetszek és mikor valakinek én tetszem, nekem attól a személytől általában hányingerem van (kinézet+viselkedés). Egyszerűen teljesen reménytelennek érzem, hogy valaha is egy komoly kapcsolatom legyen. Mármint már sokszor összejöhetett volna, olyan fiúval, akitől pl undorodom, vagy nagyon nem szimpi, nem az esetem. De nekem így sajnos nem megy, kell egy kis kémia! Tudom, hogy ez az egyik legnehezebb dolog, megtalálni egy olyan személyt, akivel kölcsönös a szeretet/szerelem, de a környezetembe az ismerőseim közül már mindenkinek a 4-5. komolyabb kapcsolata van, gyereket szül, házasodik és én már nem győzök várni! Úgy érzem továbbá, hogy azzal, hogy én a gimiben picit zárkózottabb voltam és senkivel nem szexeltem, kihagytam a tiniszexet és ezáltal egy nagyon fontos szakaszát a személyiségem fejlődésének.

Nem tudom mit tegyek, nagyon zavar, hogy még nem talált rám a kölcsönös szerelem, ezáltal a boldog komoly kapcsolat. Egyszerűen úgyérzem soha nem is fog rámtalálni, és oké, tudom hogy ez benne van a pakliban mindig, itt senki sem jós, viszont nagyon rossz kedvem van tőle mindig.:((

2020. szept. 3. 21:41
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Vigasztalásul. 40+ pasi vagyok. Nős, 2 gyerek. És tényleg, ugyanazt a szerelmet, amit az első szerelmem iránt éreztem, soha többet nem is éreztem más iránt. De ez nem is baj. Rá pár évre jött a következő, aztán jött még egy nagy szerelem. Ami mind nagy szerelem volt, és mind MÁS mint az előző. Aztán amikor jött az a szerelem, akivel már el tudtam képzelni a családalapítást...
2020. szept. 9. 09:30
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

sokan egyébként pont azt rontják el az ismerkedésnél, hogy a mesebeli első látásra szerelmet keresik és ha nincs első látásra szerelem, akkor már nem is érdekes a másik.

pedig ezt (is) csak a romantikus regények, filmek ültetik el a fejünkben. egyáltalán nem biztos, hogy első látásra kell szerelembe esni. ahogy az sem, hogy az az igazi szerelem, ami első látásra jön és nem fokozatosan alkul ki.

persze jobb, ha van eleve valami vonzalom, szimpátia, érdeklődés, hasonlóság. ha eleve taszít valaki, azzal kevésbé valószínű, hogy kialakul valami - bár volt már olyan is a történelem során, hogy kimondott utálatból lett vonzalom, de ez sem biztos, hogy a legegészségesebb felállás.

velem már többször előfordult, hogy csak menet közben, a másikkal barátként, haverként, kollégaként sokat beszélgetve, hülyéskedve fokozatosan alakult ki a vonzalom. volt, amiből kapcsolat lett, volt amiből nem. volt, ami tartósabb lett, mint több másik első látásra szerelem, volt ami nem.

olyan barátság is sok van (ismerősi körömben is), ahol a társaságból már mindenki számára egyértelmű volt, hogy két embernek össze kéne jönnie, annyira összeillenek, egyedül csak nekik nem tűnt ez fel. voltak, akiknek ezt annyira sikerült túlgondolni, hogy semmi nem lett belőle és már nem is beszélnek egymással. vannak, akiknek már gyerekük is van, mert szerencsére túlléptek rajta, hogy agyongondolják a dolgokat.

2020. szept. 9. 09:45
 23/26 anonim ***** válasza:
84%
Nyugi nem maradtal le szinte semmiről, nem nagy dolog a tiniszex, a felnőtt szex sokkal jobb szerintem 😃
2020. szept. 9. 10:52
 24/26 A kérdező kommentje:
Igazából tudom, hogy akkor tudnék semleges lenni a jelenlegi szerelmem iránt, hogyha jönne egy másik szerelem. Idáig kétszer voltam szerelmes, az első szerelmem is akkor felejtettem el, mikor jött ez a fiú. De egyikkel se volt semmi:( úgy érzem tényleg ha összejönne nekem egy kölcsönös szerelem/párkapcsolat az olyan lenne, mintha megnyerném a lottó ötöst. Tehát hogy nagyon szürreális lenne...:/ :D
2020. szept. 10. 20:28
 25/26 anonim ***** válasza:
69%

nem másik szerelemtől fog elmúlni, hanem attól, hogy egyenesbe jössz önmagaddal, a saját életeddel foglalkozol és elfelejted ezt a srácot, nem gondolsz rá és pláne nem nevezed a szerelmednek...

szerintem legjobb, ha minden kapcsolatot megszakítasz vele, letiltod FB-n is, hogy ne lásd a posztjait, stb. sajnos enélkül sokkal nehezebb elfelejteni és eltávolodni tőle. ha már elmúltak az érzelmek, egyszer majd talán működhet vele barátság is, de amíg ennyire körülötte forog minden gondolatod, addig sajnos jobb, ha teljesen eltávolodsz tőle.

2020. szept. 10. 21:00
 26/26 A kérdező kommentje:

Persze, lehet ez is egy módszer, én nem ezt választom.

Amúgy szerintem meg de, pontosan attól fog elmúlni, ha jön majd valaki más, mint az első szerelmemnél! :)

2020. szept. 10. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!