Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnál, ha kiderülne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál, ha kiderülne, hogy a párod eltitkolta előled a végzettségeinek egy részét, mert neked kevesebb van és nem akart ebből gondot?

Figyelt kérdés

Egy nyelvvizsgát mondott, de három van neki, bsc-t helyett két msc és plusz egy szakma.

Szakítanál emiatt, vagy komolyan megharagudnál?

2020. szept. 2. 08:48
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Nekem csak érettségim van, azzal dolgozom.
2020. szept. 2. 11:48
 22/31 anonim ***** válasza:
89%
Ezt csak állásinterjún szokás, magánéletben ennek semmi értelme ezzel machniálni, csak a cirkuszra jó. Nem szakítanék, csak megbeszélném vele, hogy ez nem jó.
2020. szept. 2. 12:12
 23/31 anonim ***** válasza:
49%

Jajj, dehogy szakítanék. Az ő logikája szerint téged akart kímélni, bár nem teljesen értem mitől - talán kissé fennhéjázó hozzáállás hogy téged ez zavarna ha tudnád, de ez más kérdés.

Ezen nyakatekert logikával is ő attól még ugyanaz az ember akivel eddig is együtt voltál.

2020. szept. 2. 12:19
 24/31 anonim ***** válasza:
72%

Amik miatt pl. szakítanék:

-másik nője is van

-prostihoz járkál

-eltitkolt gyerekei vannak

-megölt valakit

-szökött fegyenc

-drogos

-alkoholista

-nem fürdik

-nem dolgozik és nem is akar

-cselédként kezel

-magasabb rendűként viselkedik

-kezet emel rám

-abszolút nem közösek a céljaink

-nem lehet vele beszélgetni meg mást se csinálni mert munka után csak a pc játékok léteznek számára

-gyökeresen meg akar változtatni

-a fojtogatós szexet szereti, illetve elvárja az anált.

Nagyjából ennyi, ezek miatt bizony szakítanék. De az általad vázolt problémával meg lehet birkózni ha érdemesnek találod rá a kapcsolatotokat.

33/N

2020. szept. 2. 12:28
 25/31 anonim ***** válasza:
48%
Azért ez nem olyan nagy probléma, mintha megcsalt volna. Persze fura, de ennél nagyobb bajod sose legyen. Lehet mikor megismert, akkor tettél valami olyan megjegyzést. Ami miatt jobbnak érezte ezt.
2020. szept. 2. 14:45
 26/31 anonim ***** válasza:
0%

"Lehet mikor megismert, akkor tettél valami olyan megjegyzést. Ami miatt jobbnak érezte ezt."

És azóta se ismert meg eléggé ahhoz, hogy el merje mondani?... Ez így felejtős...

2020. szept. 2. 18:59
 27/31 anonim ***** válasza:
29%
Őszintén meg vagyok döbbenve az itteni válaszok többségén, miért baj ez? Eleve miért kéne mindent elmondani egymásnak? Valaki írta, hogy ez a bizalom egy vicc. Egyetértek! van a párkapcsolat meg a bizalom a barátnőmre csak az tartozik rólam, ami a párkapcsolattal kapcsolatos! Semmi más! Mi köze hozzá?
2020. szept. 3. 08:24
 28/31 anonim ***** válasza:
50%

"a barátnőmre csak az tartozik rólam, ami a párkapcsolattal kapcsolatos"

Hát, ha csak használjátok egymást, ha csak kefélgetni jártok össze...

De azt azért kalkuláld bele, hogy esetleg majd annak a következményeit is kénytelen leszel viselni, amit nem köt az orrodra, mert szerinte nem a párkapcsolattal kapcsolatos, tehát semmi közöd hozzá - csakhogy (majd utólag kiderül) szerinted nagyon is kapcsolatos vele, tehát igenis el kellett volna mondania.

2020. szept. 3. 15:03
 29/31 anonim ***** válasza:
25%

28-as! Nem érted látom, a főnöködnek az anyádnak, testvérednek is elmondasz mindent? Mert szerintem nem, pedig azokkal gyakran több időt töltesz együtt. Én például a főnökömmel minden hónapban együtt lógok 160-170 órát. Tud rólam mindent? Semmit szinte. Anyámnak se mondom meg, hogy mikor mit csinálok, mikor nem otthon vagyok, ő is csak így nagyjából tudja. Csak azt tudja, ami a mi anya-fia kapcsolatban fontos, a többi magánügy. Ugyanezt vallom a párkapcsolatnál is, van ami rá tartozik, azt elmondom, ami nem rá tartozik nem mondom. például jövő hónapban lesz egy műtétem, nem komoly két napos kis beavatkozás.Egyik nap megcsinálják, másnap jövök haza. A főnököm tud róla, mert neki betegszabadságot kell kiadnia, házi orvosom is tud róla, mert ő utalt be. Anyám tud róla, testvérem, barátnőm nem, mert egyiküket sem érinti. olyan lesz mintha dolgoznék, csak nem megyek haza egyik este, ha rákérdeznek megmondom, de addig? Most komolyan reklámozzam nekik, hogy műtik a hátam? Minek?

Én se várom el soha ha elmondják ha ilyen magánügyük van.

2020. szept. 5. 11:48
 30/31 anonim ***** válasza:
22%
Egy abortusz is hamar megvan, és ha úgy vesszük, a férfinek semmi köze hozzá, hiszen nem neki kell szabadnapot adnia rá, ugye?...
2020. szept. 5. 12:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!