Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnál, ha kiderülne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál, ha kiderülne, hogy a párod eltitkolta előled a végzettségeinek egy részét, mert neked kevesebb van és nem akart ebből gondot?

Figyelt kérdés

Egy nyelvvizsgát mondott, de három van neki, bsc-t helyett két msc és plusz egy szakma.

Szakítanál emiatt, vagy komolyan megharagudnál?

2020. szept. 2. 08:48
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
85%

"Ne gyere a süket dumával a bizalomról, mert ne, az egy vicc."

Akkor kár beléd a szó...

2020. szept. 2. 09:21
 12/31 anonim ***** válasza:
72%
Ha minden rendben köztetek, akk miért nem lehet megnyugtatni h elmondta, örülsz neki, de forditsatok több figyelmet az öszinte bizalommal történő kommunikációra. Nem, inkább szakitsatok, az a tuti
2020. szept. 2. 09:23
 13/31 anonim ***** válasza:
67%
Hogy lenne már "minden" rendben, ha még ennyit se bírt elmondani? Akkor gondolod, hogy bevallott pl. örökletes vagy pszichiátriai betegseget, büntetett eloeletet, vagy bármi szaftosabbat?
2020. szept. 2. 09:27
 14/31 anonim ***** válasza:
73%
#5 nálam elég alapvető dolog egy párkapcsolatban, hogy tudjak bizonyos dolgokat a páromról, én sem titkolózom. Szeretném tudni, hogy milyen végzettsége van, mivel foglalkozik (tudom, tudom, aranyásó kötsög rbanc vagyok), milyen a családi állapota, hol lakik és hasonlók. Ha ezek közül valamit nem csak "elfelejt megemlíteni", hanem konkrétan titkol évekig egy párkapcsolatban, akkor simán csak nem bízik bennem, de azért jó neki, hogy ott vagyok mert legalább van kivel szexelni. Mégis mit gondol, mi a faxt csinálnék, ha bejelentené, hogy nem csak egy angol középfokú nyelvvizsgája van, hanem egy német felsőfokú is? Azt mondanám, hogy oké, ügyes vagy, hogy megcsináltad, aztán mennék és csinálnám tovább a dolgom. Ha évek óta ismer valaki, akkor talán annyit tud rólam, hogy nem vagyok egy hülye pitsa, aki ilyenek miatt irigykedik bárkire (pláne a párjára), mert előttem is ott a lehetőség, hogy bármilyen végzettséget szerezzek, ha szeretnék.
2020. szept. 2. 09:27
 15/31 anonim ***** válasza:
66%
Lehet, hogy van pár gyereke is, csak azt még nem vallotta be...
2020. szept. 2. 09:31
 16/31 anonim ***** válasza:
74%
Nagyon gáz... nem tudom otthagynám-e, de hogy megrendülne a bizalmam, és mindig megkérdőkjelezném innentől kezdve minden mondatának a valóságtartalmát, az biztos..
2020. szept. 2. 09:47
 17/31 anonim ***** válasza:
82%
Meglepődnék, már akkor megismertem amikor tanultunk, művész lehetett ha úgy csinált több diplomát (nekem csak egy van), hogy nem vettem észre a kapcsolatunk alatt. :D
2020. szept. 2. 09:55
 18/31 anonim ***** válasza:
49%

"Mit szólnál, ha kiderülne...."

Kérdező!

Az a triviális ötlet még nem jutott eszedbe, hogy leülsz vele beszélgetni, hogy miért titkolta el előled? És persze nem vádlón, nem élesen, hanem csak érdeklődve és csodálkozva.

Szerintem sem normális dolog ez. De nem tudom, milyen korábbi tapasztalatai voltak ezzel kapcsolatban. Meg azt sem, hogy te hogyan viselkedtél vele az elmúlt 3 évben.

Elvileg az is lehetséges, hogy pont az nem igaz, amiket most mondott el.

Mi a te iskolai végzettséged, ill. hány nyelvvizsgád van?

2020. szept. 2. 10:09
 19/31 anonim ***** válasza:
63%
Tehát hazudott. Jó kis kezdete a kapcsolatnak. Biztos sok jó várna ránk...Inkább szakítanék.
2020. szept. 2. 11:33
 20/31 anonim ***** válasza:
71%
Sajnos itt nem az a baj, hogy miről kamuzott, hanem hogy kamuzott. Ergo a bizalom megtörhetett a Kérdezőben, mégha relatív "jelentéktelen" dologról. Én megértem a Kérdező problémáját, innentől kezdve bármiről azt hiheti, hogy a párja rezzenéstelen arccal kamuzik róla neki.
2020. szept. 2. 11:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!