Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitook, ha egy felnott ferfi a szabadideje 90%-at szamitogepes jatekokkal tolti?

Figyelt kérdés
2020. szept. 1. 16:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
87%

Nekem nem lenne, AMENNYIBEN ez a 90% ez rugalmas, vagyis ha arról van szó, eljön velem bármilyen más programot csinálni, egész hétvégén túrázni, este randizni, összebújva filmezni, bármi. Ha éppen nincs semmi dolga és éppen nincs megbeszélt közös programunk, akkor az adott napon belül a szabadidejének 90%-a arra megy el, amire csak szeretné :D A férjem is szeret játszani (és én is, belevitt a rosszba, egyébként tök sok játék van, amit ketten is lehet játszani, akár PC-n, akár PS-en, lassú téli estéken egyébként szerintem szuper közös program, egyébként barátokkal együtt is lehet nyomni, szóval akár társasági eseménynek is elmegy :D ), de sosem jutott eszembe emiatt rossz szemmel nézni rá, mert amúgy mellette velem is foglalkozik eleget, a lányunkkal kapcsolatban de még a házimunkában is maximálisan kiveszi a részét, szóval semmi hátrányát nem látom annak, ha nehezebb napjain munkából hazaérve csak játszik és nem foglalkozik mással.

Ha téged zavar a dolog, akkor szerintem konkrétan fogalmazd meg, hogy pontosan mit vársz tőle, mit csináljon ehelyett, vagy mit szeretnél, hogyan változzon a játék aránya a szabadidejében, és ezt próbáljátok meg megbeszélni. Ha nem nyitott a beszélgetésre és/vagy téged elhanyagol a játék kedvéért, akkor viszont ez már szakítóok lenne, igen. De így önmagában csak az, hogy játszik, ez nálam még messze nem lenne elég erre. Főleg nem egy jól működő kapcsolatban.

2020. szept. 1. 17:13
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

mint ahogy Eric Cartman játszott, ahol vödröt vitt be az anyja, hogy abba szarjon bele, hogy nyugodtan játszhasson?

Ja igen sok.

2020. szept. 1. 17:20
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
12-es Muuuuuter rotyi! Azt fröcsögött mindenhova ,egyik legjobb jelent :D
2020. szept. 1. 17:30
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Szeintem fiúk/férfiak hajlamosak ilyenre. Én 16-19 év között a Counter Strike 1.6-ba voltam belebolondulva. Steam amúgy jelezte mikor mennyit játszottam, 4 év alatt 3000+ óra jött össze. Ami 25 teljes napot jelent összeadva, mikor ezzel szembesültem, elég súlyos felismerés volt, hogy ennyit elcsesztem az életemből a semmire. :D Amúgy jó volt a hangulat nem azt mondom, mert magyar szervereken toltam, főleg a társaság miatt. De előbb-utóbb kinövi a többség szerintem, értelmesebb dolgokkal is el lehet tölteni a szabadidőt, főleg ha párja is van az embernek...

Szerintem beszélj mindenképp vele, bár ha felnőtt férfiként ennyit tölt a gép előtt, akkor már masszívan függő lehet. Szóval ne várd, hogy egyik napról a másikra abbahagyja, fokozatosan kellene egyre kevesebbet.

26F

2020. szept. 1. 17:52
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát eléggé. Akkor semmi másra nem marad ideje.
2020. szept. 1. 18:54
 16/17 anonim ***** válasza:
62%
Egyértelműen igen, nem azért vagyunk ezen a világon hogy hálátlanul üljünk a seggünkön egész nap semmi mással nem foglalkozva csak a magunk kényelmével.
2020. szept. 1. 19:47
 17/17 anonim ***** válasza:

16-os válaszoló számára csak annyit, hogy a kérdés feltevője azt írta "SZABADIDEJE 90%-át". Mindez egy kis szövegértési képesség alkalmazásával nem zárja ki, hogy az illető dolgozik és akár még házimunkát is végez, ergo nem egy semmirekellő.

A kérdésre válaszolva pedig, ha ez a 90% arra az időre vonatkozik, amikor épp nem veled van, akkor szerintem teljesen rendben van. Mindenki más hobbinak hódol, én például nagyon szeretek olvasni és előfordul, hogy egy jó könyv akár több órára is beszippant. Miért ne történhetne meg ez egy videojáték esetében is?

Ha azonban olyan érzést kelt benned, hogy emiatt elhanyagol téged, akkor mindenképp tegyél neki egy kis szemrehányást.

Részemről nem adna okot szakításra, csupán változtatásra.

2020. szept. 11. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!