Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gyakorta hallani alfa-hímekről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyakorta hallani alfa-hímekről a férfiak körében, léteznek vajon alfa-nőstények is?

Figyelt kérdés

2020. aug. 31. 01:12
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
36%

"Erzsébet királynő?"

Hmm... Szerintem Diana nagyobb tekintély volt :P

Amilyen szexisen nézni tudott, még egy alfa szíve is bizonyára megolvadt :D

Egyébként ha a hatalom szemszögéből közelítjük meg a témát, akkor jó a kérdés, mert Merkel asszony is ott van a toppon. Én kifejezetten bírom, nyelvtanulás (német) miatt időnként hallgatom is.

Meglepő viszont, de pénzügyi szempontból J.K. Rowling leelőzni Erzsébet királynőt. Rowling viszont eléggé határozatlannak tűnik, sokaknak meg akar felelni, szóval pénz ide vagy oda, ő nem számít.

2020. aug. 31. 02:23
 12/34 anonim ***** válasza:
#10: Veled értettem ám egyet, de nem baj...
2020. aug. 31. 02:29
 13/34 anonim ***** válasza:

Elnézést kérek! Kicsit késő van már ahhoz, hogy értelmezni tudjam a szöveget...

2020. aug. 31. 02:31
 14/34 anonim ***** válasza:
0%
Az alfahím szerelme automatikusan alfa nöstény lesz. Eleve olyan a nő személyisége, azért szeret bele az alfahím, és ehhez hozzáadódik a pali tekintélyének hatóköre, aminek eredményeképpen létrejön az alfanöstény.
2020. aug. 31. 04:19
 15/34 anonim ***** válasza:
47%

14. vagyok

Példák:

Simba és Nala

Halálos irmaban Vin Diesel és Letty

De vannak olyanok, akik maguktól is alfanöstények, nem kell ahhoz hím.

Példák:

Kiara (és Kovu)

Moana

Ginny Weasly (na nem a filmbeli, a könyvbeli, a filmbeli szar. Ékes példa, hogy eleve alfa személyisége miatt szeret bele az alfahím, azaz Harry.)

2020. aug. 31. 04:25
 16/34 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem ezt az alfa-akármi (legyen szó hím- vagy nőnemű megfelelőjéről) fogalmat úgy, ahogy van, el kellene felejteni. Ma már kb. annyira aktuális, mint puszta nyers, testi erő által hatalmat és tekintélyt szerezni. Főleg, hogy szerintem egyre kevesebb "tényleges", és egyre több virtuális közösség van. Utóbbiban gyakorlatilag lehetetlen az összes tag ideális vezetőről alkotott elvárásainak megfelelni. És egyre több a különutas ember (akár nő, akár férfi), sokkal több, mint bármikor eddig a történelem folyamán. Szerintem egyébként a vallások térvesztésének ugyanez az egyik oka.
2020. aug. 31. 04:30
 17/34 anonim ***** válasza:

»"Erzsébet királynő?"

Hmm... Szerintem Diana nagyobb tekintély volt :P«

Szerintem a hozzászóló ELSŐ, nem pedig MÁSODIK Erzsébetre gondolt.

2020. aug. 31. 04:30
 18/34 anonim ***** válasza:
54%

Nincs, mert a nők annyit rivalizálnak hogy senkit nem fogadnának el alfa nőstényként.😂

Üdv, egy le****om a többit nő😅

2020. aug. 31. 05:33
 19/34 anonim ***** válasza:
Szerintem léteznek, azonban máshogyan működnek, mint a férfiak. Ha találkozik egy alárendelttel egy ilyen nő, akkor vagy semmibe néz, vagy "megeszi", és ott hagyja. Azonban ha egy alfahímmel találkozik ezen nő, akkor annak alárendelődik, és tök élvezi, hogy egy ilyen makija van. Együtt dominánskodnak, de megvannak.
2020. aug. 31. 07:09
 20/34 anonim ***** válasza:
Matriarchális társadalomban igen.
2020. aug. 31. 07:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!