Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakorta hallani alfa-hímekről a férfiak körében, léteznek vajon alfa-nőstények is?
"Erzsébet királynő?"
Hmm... Szerintem Diana nagyobb tekintély volt :P
Amilyen szexisen nézni tudott, még egy alfa szíve is bizonyára megolvadt :D
Egyébként ha a hatalom szemszögéből közelítjük meg a témát, akkor jó a kérdés, mert Merkel asszony is ott van a toppon. Én kifejezetten bírom, nyelvtanulás (német) miatt időnként hallgatom is.
Meglepő viszont, de pénzügyi szempontból J.K. Rowling leelőzni Erzsébet királynőt. Rowling viszont eléggé határozatlannak tűnik, sokaknak meg akar felelni, szóval pénz ide vagy oda, ő nem számít.
Elnézést kérek! Kicsit késő van már ahhoz, hogy értelmezni tudjam a szöveget...
14. vagyok
Példák:
Simba és Nala
Halálos irmaban Vin Diesel és Letty
De vannak olyanok, akik maguktól is alfanöstények, nem kell ahhoz hím.
Példák:
Kiara (és Kovu)
Moana
Ginny Weasly (na nem a filmbeli, a könyvbeli, a filmbeli szar. Ékes példa, hogy eleve alfa személyisége miatt szeret bele az alfahím, azaz Harry.)
»"Erzsébet királynő?"
Hmm... Szerintem Diana nagyobb tekintély volt :P«
Szerintem a hozzászóló ELSŐ, nem pedig MÁSODIK Erzsébetre gondolt.
Nincs, mert a nők annyit rivalizálnak hogy senkit nem fogadnának el alfa nőstényként.😂
Üdv, egy le****om a többit nő😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!