Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most szombaton végleg, örökre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most szombaton végleg, örökre kilép az életemből az a férfi, akit még mindíg szeretek, ő is engem. Az ital miatt ment tönkre minden. Adjatok tippeket, hogyan éljem túl? 4o éves nő vagyok.

Figyelt kérdés

Az életemnek talán a legnehezebb szakaszában megy el,tudja ő nagyon jól,én is.Sajnos olyan dolgokat tett,hogy már nem bírtam tovább.Az nem kapcsolat,hogy napokra magamra hagy,utána részegen megáll az ajtóban...

Hála istennek nem volt sosem agresszív,még jó.Ő minden hónapban,ahogy pénzhez jutott,ivott,tehát havonta egyszer,de inkább kétszer,de akkor sokat,és az ivászata napokig elhúzódott.Szállodákban,panziókban kötött ki,lelki beteg is szerintem.Az eszem azt mondja engedjem,a szívem,azt,hogy ne.Ez most iszonyatosan fáj,biztos túl leszek egyszer rajta,de hogyan és mikor?

Baráti társaságom nincs,munkámat elvesztettem nem rég.Egyik helyről dőlök a másikra,és csak sírok.

2010. aug. 5. 17:12
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Azért is félek tőle,mégha nem is bánt,mert a volt férjem igaz JÓZANUL,de vert,és nagyon,terhesen is.Az én pszichológusomhoz cipeltem el a párom.Aki azt is mondta,hogy mindketten lelki betegek.Az első pillanatól fogva karmikusnak erzem a találkozásunkat.És még mindketten szerelmesek is vagyunk egymásba,ez szerelem volt első látásra,és kölcsönös,ezért is fáj ennyire!!!

A pszichológusnak mondta,hogy ő még a mai napig szerelmes belém,és nagyon szeret.Én ugyanígy érzek,de mindjárt itt van az a fránya szombat...

2010. aug. 5. 19:02
 12/13 A kérdező kommentje:
Bár az is elgondolkodtató,hogy itt tud hagyni csak így,és már háromszor elment,mert neki"önérzete" van.Nekem meg életem.Ha ilyen könnyen fel tud engem számolni,az azért nem arra enged következtetni,hogy nagyon ragaszkodna hozzám.Csak azért megy el,mert nem tudom elfogadni az életvitelét,és szerinte kívülről ha lát,úgy felháborodok,hogy neki az félelmetes,csak azt nem érti meg,hogy a két dolog nagyon szorosan összefügg,én meg tőle félek,valószínű így védekezek,tudat alatt.Szóval minden bak okozója a pia.Ha ő ezt nem tűri el nekem,és emiatt itt hagy,akkor mit szóljak én? Én ilyen alapon már ezerszer ott hagyhattam volna.
2010. aug. 5. 20:29
 13/13 anonim ***** válasza:

Nagyon jól látod a helyzetet. Vagy azért hagy el, mert nagyon szeret, vagy azért mert már nem. Próbáltad felajánlani, hogy még egy utolsó esélyt adtok magatoknak, és pszichológusnak? Vagyis inkább ide pszichiáter kéne. Megoldható még a helyzet, ha ő is akarja! Ez most csak rajta múlik. Üljetek le! Szerintem még menthető, nem rendszeresen iszik(nap mint nap). Bár ha marad is,benne van sajnos a pakliban hogy nem változik semmit. Ebből a szempontból jobb lenne ha enegdnéd.:(

-

Van egy tippem, ezt a kérdést rakd ki a Családi kapcsolatok-hoz. Sokkal több élettapasztalattal rendelkező van ott! Próbáld meg ott!

-

Egyébként vannak barátaid? Vagy olyan akikkel tudsz beszélni ezekről? Aggódom hogy tényleg felemészt téged ez! (mégjobban)

Nagyon sok kitartást! :(

2010. aug. 5. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!