Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most szombaton végleg, örökre kilép az életemből az a férfi, akit még mindíg szeretek, ő is engem. Az ital miatt ment tönkre minden. Adjatok tippeket, hogyan éljem túl? 4o éves nő vagyok.
Az életemnek talán a legnehezebb szakaszában megy el,tudja ő nagyon jól,én is.Sajnos olyan dolgokat tett,hogy már nem bírtam tovább.Az nem kapcsolat,hogy napokra magamra hagy,utána részegen megáll az ajtóban...
Hála istennek nem volt sosem agresszív,még jó.Ő minden hónapban,ahogy pénzhez jutott,ivott,tehát havonta egyszer,de inkább kétszer,de akkor sokat,és az ivászata napokig elhúzódott.Szállodákban,panziókban kötött ki,lelki beteg is szerintem.Az eszem azt mondja engedjem,a szívem,azt,hogy ne.Ez most iszonyatosan fáj,biztos túl leszek egyszer rajta,de hogyan és mikor?
Baráti társaságom nincs,munkámat elvesztettem nem rég.Egyik helyről dőlök a másikra,és csak sírok.
elég vinned a "saját kereszted" nem feladatunk cipelni másokét is
remélem segítettem
Szerintetek a leírtak alapján,ő már alkoholistának számít?Mert olvasgattam itt e neten erről,és ő rá legjobban az un." nagyivó" illik.Amihhez sajnos nagyon közel van a végleges,elvonási tünetekkel járó alkoholizmus.Azt mondja,különben,hogy neki nincs elvonási tünete,volt úgy hogy 2-3 hónapig nem ivott,mert éppen nem volt munkálya.Most van,nagyon jól keres,de nagyon felelőtlenül bejárkál a kocsmába,ott meg is lopták.Hosszú hónapok óta hallgatom,hogy megváltozik,de vagy nem akar,vagy nem tud.
Volt egyszer olyan,de csak egyszer,hogy beismerte,hogy ez betegség,el is ment volna az anonim alkoholisták-hoz,én el is kísértem volna.Az a baj,hogy nagyon megingott a bizalmam,amin ő a legmesszemenőkig csodálkozik,hiszen én perlekedek vele,amikor haza jön.Ha nem szóltam hozzá,akkor a kutyához beszélt,de olyan is volt,hogy beszorított a konyhába,azt hittem most lever egy nyaklevest,rémisztő,és félelmet vált ki bennem,ezt is tudja,a pszichológus előtt tisztáztuk,még is csinálja.Volt úgy,hogy amikor láttam,hogy jön haza,be mentem a fürdőszobába,annyira félelmet vált ki bennem a puszta ittas látványa,de hangsúlyozom se józanul,se ittasan sosem ütött meg!!!
Vannak hozzád hasonló sorsú és korú férfiak is a világon.
Én közöttük keresgélnék a helyedben.
40 évesen még bőven lehet mindent előlről kezdeni.
Sajnálom, de nem hinném, hogy a párod megváltozik valaha is, nagyon nem olyan világban élünk
Hétfőn még nem tudta el dönteni,hogy menjen,v.maradjon.Kedden már jobban fontolgatta,szerdára már menni akart.Csütörtökre,azaz mára már le is foglalta a szállását.Megkérdeztem tőle többször is,hogy biztos,hogy ezt akarja,és végleges-e a döntése.A válasza mindig ugyanaz: " Nem akarok elmenni,de jobbnak látom mégis,ha elmegyek,majd az idő megmutatja jól v.rosszul döntöttem." Illetve volt egy emelkedett hangon kimondott mondata: " Nem,nem akarok elmenni,de nem fogom megvárni amíg ki rakol az utcára,és kint találom magam."
Ezzel mintha azt mondta volna ki,hogy csak azért van velem,mert legyen hol laknia.Illetve,több mint fél évig az anyukája/ az ital miatt / ki rakta az utcára,tehát ő volt Pesten hajléktalan.Én Debrecenben élek.Az anyukája elmondása alapján már 10-12 éve iszik,ugyanúgy ahogy leírtam,az anyukája tiszta idegroncs lett,amúgy nagyon kedves,és mintha figyelmeztetni akart volna,a kapcsolatunk elején,ezzel kezdte,hogy a fiának vannak alkohol problémái.Állítólag a 10 éves élettársi kapcsolatának is ezért lett vége.A párom katona tiszt volt,sokáig.felderítő tiszt,embereket kellett lelőnie parancsra.és ez igaz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!