Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom kiakar menni Angliába dolgozni. Vagyis már minden el van intézve a papírokra érem. Az a kérdésem: szerintetek lenne értelme folytatni?
Miért ne próbálnátok meg? Annyi esélyt adj a kapcsolatotoknak.
Esetleg nem tudsz vele menni?
Attól függ, hogy mennyi időre megy és hány évesek vagytok.
Te nem tudsz vele menni?
te nem tudsz vele menni? vagy nem akarsz?
meg meg lehet probálni, de az nem jó h csak 3hónaponta tud haza menni, és abban a 3hónapban bármi történhet közte és egy lány közöt vagy rád nézve is ugyan ez csak pasival, lehet h szeretitek egymást de a távolság mindent elront.
Én tudom mivel velem is ez volt. 16évesen anyum kitalálta h költözünk angliába és igy véle lett a kapcsolatomnak a távolság miatt.nem látod mindennap, nem vagy vele meg stb.nem ugyan az.és hiába szeretett meg én is de nem ment egy éven 2x meek haza.z nem sok.de a 3hónap is sok..hidd el nekem..
menny vele? vagy mond el neki h a távolság az sok..
sok szerencsét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!