Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lennétek féltékenyek?

Figyelt kérdés
A férjem sokat beszélget egy egyedűl álló nővel aki igen jól néz ki. A napokban segítséget kért a férjemtől. Szűksége volt neki valakire akinek van autója és ért a festéshez, és a férjem elvállalta, kifestette a lakását, most meg a költözésben is segíteni kell neki. Ez már sok? Azt nem értem, hogy egy ilyen nő miért él egyedűl? Van okom féltékenyek lenni? Kitudja mit csináltak lakás festés közben
2020. aug. 26. 19:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
84%
Ez nálam is kiverné a biztosítékot. Pedig nem igazán tapasztaltam meg a féltékenységet eddig még. Ez a nő nyomul.A férjednek meg tetszik. Az hogy néha jól jön egy autó (valamit szállítani kell.) és szívességet kér, még úgy ahogy elmegy. De hogy fesse ki a lakását is... Ez már nekem sok. Kivéve persze, ha a férjed szobafestő és rendesen megfizeti.
2020. aug. 26. 20:11
 12/14 anonim ***** válasza:
82%
Ez ciki, gáz. El kell a férjeddel beszélgetni, hogy 1-2 besegítés okés, de állandóan? Nincs többnejűség, meg amúgyis: segítsen inkább neked:).
2020. aug. 26. 22:26
 13/14 anonim ***** válasza:
69%

Honnan az ismeretseguk? Mennyire szoros a viszony latszolag? Miert nem fogadott fel festot?

Szerintem nekem is rosszul esne, foleg ha mondjuk en nem is ismernem a not kulonosebben. A te viszonyod a novel milyen?

Valoszinuleg 1 max 2 aprobb segitseggel nem lenne bajom, de ez mar lehet sok. Aztan a fene se tudja! Inkabb beszelj a paroddal.

2020. aug. 27. 00:59
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Én féltékeny nem lennék. Ha vinni lehet, vigyék. Úgyis ki fog derülni. De ismerem a páromat, tudom, hogy van gerince, és sosem csalna meg, főleg nem ilyen aljas, megtervezett módon.

Viszont az biztos, hogy akár nőnek, akár férfinak segít ennyit INGYEN, aki nem egy nagyon jó barátja/közeli rokona, akivel ezek a segítések kölcsönösek, szólnék. Ez szerinem már túlmegy az apró szívesség dolgon, amit egy kedvesebb ismerősnek szó nélkül meg lehet csinálni.

2020. aug. 27. 03:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!