Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lennétek féltékenyek?
Honnan az ismeretseguk? Mennyire szoros a viszony latszolag? Miert nem fogadott fel festot?
Szerintem nekem is rosszul esne, foleg ha mondjuk en nem is ismernem a not kulonosebben. A te viszonyod a novel milyen?
Valoszinuleg 1 max 2 aprobb segitseggel nem lenne bajom, de ez mar lehet sok. Aztan a fene se tudja! Inkabb beszelj a paroddal.
Én féltékeny nem lennék. Ha vinni lehet, vigyék. Úgyis ki fog derülni. De ismerem a páromat, tudom, hogy van gerince, és sosem csalna meg, főleg nem ilyen aljas, megtervezett módon.
Viszont az biztos, hogy akár nőnek, akár férfinak segít ennyit INGYEN, aki nem egy nagyon jó barátja/közeli rokona, akivel ezek a segítések kölcsönösek, szólnék. Ez szerinem már túlmegy az apró szívesség dolgon, amit egy kedvesebb ismerősnek szó nélkül meg lehet csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!