Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges? Ez más. Bizonytalan kérdésekkel. Bövebben lent
Figyelt kérdés
Na jó...furi lesz amit írok, de ez van. 13 éves leszek a nyáron, s nemrég tábrban voltam. Első nap, mikor találkoztam Vele, nem tartottam többnek, a tábor mókamesterénél. De a véleményem napról napra egyre jobban megváltozott. Nagyon jó barátok lettünk, délután a mini medence mellett a többiekkel futkároztunk, s mi ketten külön kis csatát vívtunk...1 óra múlva folyott rólunk a víz. Ezután mikor leinvitáltak a jurtába minket átöltözni, a nap fénypontjaként vigyorogva kezetfogtunk. Mikor hozzámért teljesen megborzongtam, és felettébb boldog voltam. De mint minden tábornak, ennek is vége szakadt. Csak az utolsó nap jöttem rá, mennyire szeretem. Ahogy elmentem, otthagytam a szívem egy darabját is. Napokig könnyedén átsiklottam a hiánya fölött. Most már látom, hogy nem fogok kibírni egy évet nélküle, ezért kis kutatás után írtam e-mailt neki. Még egy apróság...Ő magyarországi, én pedig szlovákiai vagyok :( . Lehetséges, hogy egy éven keresztül megtartsuk ezt a kapcsolatot interneten? Segítsetek:(2010. aug. 5. 15:23
1/7 anonim válasza:
Lehetséges, de ahhoz 2 ember kell. Meghát a táloság is. Egy távkapcsolat általában halálra van ítélve. De próbáld meg hátha ez a kivételek közé fog tartozni :)
2/7 anonim válasza:
Nem lehetetlen kapcsolatban maradnotok, bár a ti életkorotokban még hamar fellángol és hamar ellobban a vonzalom még intenzív kapcsolattartása esetén is. Sok sikert hozzá:)
Egyébként ha valóban 13 éves vagy, akkor nagyon választékosan fogalmazol, a helyesírásod is rendben van. Grat:))
3/7 A kérdező kommentje:
Nagyon rendesek vagytok, hogy írtatok, nyugtató hatással van rám ha megértik amit érzek. Egyébként tényleg 13 vagyok:D és mindent az én csodálatos magyartanárnőmnek köszönhetek :)
Hálás köszönet a kommentért. Reménykedem
2010. aug. 5. 16:04
4/7 anonim válasza:
Nem értek egyet azzal, hogy "egy távkapcsolat halálra van itélve" saját tapasztalat. Ez csak attol függ, hogy ti ketten hogyan alakítjátok a kapcsolatot.
5/7 anonim válasza:
huuha..hát nem könnyu a hejzet az biztos...egy kérdésem van: Neked ez igy jo lenne hogy egy évben egyszer találkoztok?:)...ennyi tehát mennyi az esélye annak hogy ninsc más barátnoje vagy nem csal meg vagy ijesmi...ne érts félre én szoritok nektek de nemfogjátok birni. ennyi:)...sok sikert azért s a szived után menny!!:)
6/7 anonim válasza:
Jaj, végre egy értelmes 13 éves... Ritkán látni ilyent manapság. :D
Szurkolok nektek! Hajrá! :)
7/7 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs, hogy kibírnám-e az egész évet:(. Teljesen elbizonytalanodtam, gyakran álmodom vele. Köszönöm a bókot rendesek vagytok, hogy írtatok :)
2010. aug. 9. 12:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!