Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem nem szeret,erre van megoldás?L
Fél éve vagyunk együtt és nem tudom eldönteni,hogy ő ilyen alapvetően így mutatja ki a szeretetét tehát kb sehogy,vagy nem szeret engem. De ha nem szeret akkor miért van velem?
Például magától szinte soha nem csókol meg,nem ölel meg,nem bújik hozzám,nem mond kedves szavakat,nem lep meg semmivel. Még mielőtt járni kezdtünk kb csillagos eget is lehozta értem,mióta vele vagyok úgy érzem semmit nem tesz értem. Többször is mondtam neki,hogy olyan mintha nem szeretne,(mondta már ki korábban amúgy hogy szeret engem).Mindig megígéri,hogy igyekezni fog de tulajdonképpen semmi nem történik vagy maxmimum 1-2 napig többet simogat.
Találkozással is úgy van,hogy ahogy puffan,ha pont nincs semmi dolga akkor ok,de ha más van bármi is akkor inkább ne találkozzunk semmit nem szervez át miattam.
Én mindig mentem át hozzá,írok neki reggel-este 1x, bújok ezerrel,próbálok kedveskeni...de mióta ezeket reaizáltam,hogy tőle nem kapok szinte semmit én is visszavettem. Néha úgy érzem mintha csak egy haverom mellett sétálnék...egyre rosszabb úgy érzem kiöli ezáltal belőlem az érzelmeket,hogy ő nem mutat semmit. Csak így tényleg nem értem miért van velem?Mit akar tőlem? Mikor kérdeztem erről azt mondja,hülyeséget beszélek,meg hogy én adjak bele továbbra is mindent,mert neki ebben fejlődnie kell...
Ilyen esetben mit lehet tenni ? Tényleg fáj az is,hogy nem tudom csak velem ilyen másokkal jobb volt? Talán ha tudnám ő ilyn könnyebben elfogadnám...Néha azon gonodlokozok lehet ha megmondanám inkább legyen vége őt nem is zavarná,azt mondaná ok...a legszörnyűbb,hogy azt kezdem amgamon is észrevenni,hogy hm ha nem jön 3-4 napig ez van nem érdekel..fájdalmas végignézni hogy öli ki a szeretetet ezzel a viselkedéssel az egész kapcsoaltunkból...fel nem foghatom mire jó ez...pedig komolyan úgy éreztem ő lesz az igazi,mindenben jó lenne,ha érezném,hogy szeret...vagy lehet ezt is csak beképzelem...
Valami tanács így olvasva? köszi!
17,már volt jó pár nő az életében és eddig egyik sem volt az igazi. Csak találgatni tudok,hogy velük is hasonló volt. Azt biztosra mondta,hogy senkivel nem viselkedett úgy mint velem az udvarlási szakaszban,mondta önmagát is meglepte ezzel.
Viszont a párkapcsolati viselkedéséről ellentmondásos infomrációm vannak,hol azt mondta,hogy exével is pont ilyen volt és mindenkivel,hol azt,hogy ő minden energiáját beleadta az utolsó 1 évbe exével és teljesen kimerült. Szóval változó ezért nem tudom melyik az igaz.
Most 2-3 napja már elég kiüresedett vagyok irányába,ezt megérezte hogy már nem bújok ezerrel és nem esik rosszul ,ha azt mondja most még se találkozzunk.De tejesen kiakadt,hogy miért vagyok ilyen és hogy nem akarja,hogy ezt tegyem...Plusz azóta látom,hogy jobban simogat és keres kicsit többet.De őszintén én ezt még mindig ngyon kevésnek érzem és azt gondoltam,hogy most komolyan azért mert megérezte hogy távolodok próbál visszarántani...
" most komolyan azért mert megérezte hogy távolodok próbál visszarántani..."
Most szakítsatok! Már az sem jó neked, ha tesz valamit.
Ezt nm mondtam 22-es. Csak azt,hogy még érzelmileg nem tudok újra megnyílni ennyitől,hogy 2 napig kicsit jobb,ezt már többször láttam tőle. Ha hosszabb ideig látom a változást ,akkor látok rá esélyt.
már bele fáradtam abba,hogy csak én adok és nem kapok semmit,lehet túl idealizáltam őt,kezdem átérezni ezt a nincsenek elváraásaim feléd szöveget...nekem sincs már elvárásom ezért felüdítő mikor kap az ember egy- két simogatást,nem is vártam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!