Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor szerelmes a férfi, ha sokat beszél a nőről másoknak? Akkor az én párom nem az?
Én ha beszélek a barátnőimmel mindig szívesen elmondom, hogy mi a helyzet velünk (tehát nem csak velem, hanem velünk), merre jártunk, miket tervezünk stb.
Ellenben például ő a múltkor beszélt kollégájával, aki rákérdezett, hogy sikerült-e költöznie (másfél hónapja költöztünk össze) és semmit nem mondott erről az egészről csak annyit, hogy tök jó hogy végre külön lakik a szüleitől, de rólam semmit, vagy arról, hogy szeret-e velem élni... én mindig áradozok mindenkinek, ő meg ezekről nem annyira beszél. A hobbijáról szokott általában a haverjaival (zene, koncertek), magánéletről nem túlzottan.
Ha valaki olyan nagyon szerelmes lenne (ő ezt állítja, mindig mondja és érezteti) akkor nem kéne néha beszélnie rólam másoknak?
Ha nincs probléma, a nő csinál. Na ez tipikus példa.
Ezt nőként mondom.
Nem, nem kéne.
Ez egy elég ostoba következtetés.
Semmi köze a kettőnek egymáshoz.
-A magánéletéről nem túlzottan beszél.
-Mindig mondja és ÉREZTETI, hogy szeret.
Ezeket te magad írtad, akkor mi a kérdés? Nem szereti mindenki a magánéletét kiteregetni, főleg nem random kollégáknak.
Pfff.. már bocs, de gondolom te sem vagy egy kém, aki folyamatosan lenyomozza, hogy mit mond a párod rólad a hátad mögött.
Ez nevetséges, kihallgatsz 1 beszélgetést s az alapján elkönyveled, hogy sosem beszél rólad a párod.
Az meg elég gyerekes elvárás, hogy minden beszélgetésben rólad kellene áradozzon...
Lehet, hogy ő is szokott beszélni rólad, de végülis ezt honnan is tudhatnád? Akkor most ezentúl minden beszélgetését lefogod nyomozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!