Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akkor szerelmes a férfi, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor szerelmes a férfi, ha sokat beszél a nőről másoknak? Akkor az én párom nem az?

Figyelt kérdés

Én ha beszélek a barátnőimmel mindig szívesen elmondom, hogy mi a helyzet velünk (tehát nem csak velem, hanem velünk), merre jártunk, miket tervezünk stb.

Ellenben például ő a múltkor beszélt kollégájával, aki rákérdezett, hogy sikerült-e költöznie (másfél hónapja költöztünk össze) és semmit nem mondott erről az egészről csak annyit, hogy tök jó hogy végre külön lakik a szüleitől, de rólam semmit, vagy arról, hogy szeret-e velem élni... én mindig áradozok mindenkinek, ő meg ezekről nem annyira beszél. A hobbijáról szokott általában a haverjaival (zene, koncertek), magánéletről nem túlzottan.

Ha valaki olyan nagyon szerelmes lenne (ő ezt állítja, mindig mondja és érezteti) akkor nem kéne néha beszélnie rólam másoknak?

2020. aug. 26. 08:43
 1/8 anonim ***** válasza:
92%

Ha nincs probléma, a nő csinál. Na ez tipikus példa.

Ezt nőként mondom.

2020. aug. 26. 08:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem kéne.

Ez egy elég ostoba következtetés.

Semmi köze a kettőnek egymáshoz.

2020. aug. 26. 08:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

-A magánéletéről nem túlzottan beszél.

-Mindig mondja és ÉREZTETI, hogy szeret.

Ezeket te magad írtad, akkor mi a kérdés? Nem szereti mindenki a magánéletét kiteregetni, főleg nem random kollégáknak.

2020. aug. 26. 08:49
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Pfff.. már bocs, de gondolom te sem vagy egy kém, aki folyamatosan lenyomozza, hogy mit mond a párod rólad a hátad mögött.

Ez nevetséges, kihallgatsz 1 beszélgetést s az alapján elkönyveled, hogy sosem beszél rólad a párod.

Az meg elég gyerekes elvárás, hogy minden beszélgetésben rólad kellene áradozzon...

Lehet, hogy ő is szokott beszélni rólad, de végülis ezt honnan is tudhatnád? Akkor most ezentúl minden beszélgetését lefogod nyomozni?

2020. aug. 26. 08:51
 5/8 anonim ***** válasza:
48%
Én még azt is megbeszélem a barátaimmal hogy hogy dugtunk, miket próbáltunk ki, stb. Akkor te most büszke lennél rám?
2020. aug. 26. 09:02
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok és szerintem is túlreagálod, de veszettül. Attól még, hogy te egy ilyen mindenkinek ömlengős típus vagy még nem ez a normális.
2020. aug. 26. 11:02
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem azon múlik a szeretete, másoknak mit mond rólatok. Van aki ilyen típus, van aki nem.
2020. aug. 26. 12:08
 8/8 anonim ***** válasza:
30%
Kérdező, te nő vagy, a párod meg férfi. Vegyük már végre tudomásul, hogy a két nem merőben más! A férfi a tettek embere, nem az üres szócséplésé. Annyit mond, amennyi feltétlenül szükséges, és magában qurvára nem érti, mi a fenéről tudsz a barátnőddel egy teljes délután átbeszélni, aztán tíz perc múlva még felhívni, mert valamit elfelejtettél elmondani.
2020. aug. 26. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!