Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavar az, hogy ma átmegy az egyik haverjához?

Figyelt kérdés

Nem is a miértje érdekel, hanem szeretnék 1-2 "észhez térítős" választ kapni, hogy ne legyen egy korlátozós hárpia.

Szóval 2 éves kapcsolat, én 22L, ő 23F és együtt élünk 1 hónapja.

Ma megy át az egyik haverjához, holnap szabadnapos, tehát jelezte, hogy lehet csak későn (11-éjfél) érkezik.

Tudom kihez megy, én is ismerem a srácot már 7 éve (közös baráti társaságunk van kiskorunk óta).

Én is szerveztem magamnak mára programot, de az max este 8ig fog tartani, tehát jó pár órát egyedül leszek itthon, ez az első ilyen eset mióta együtt élünk (mindketten home office).

Tudom, szörnyű vagyok, neki nyilván nem is hisztizek és örül, hogy elmegy jól érezni magát és meginni pár sört, de belül piszkál ez az egész.

Volt innen valaki, aki hasonlóan kattant volt és letudta ezeket küzdeni idővel?

Köszi a válaszokat

22L

2020. aug. 25. 14:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
85%

Tényleg gáz vagy, térj észhez!😂

Tök jó, hogy felismerted a problémát,és dolgozol rajta. Egyértelmű,hogy az anyai minta a gyökere. Járj tovabbra is szakemberhez, és rendben lesz ez, jó úton haladsz! Kitartást!

2020. aug. 25. 15:47
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Mi az ami zavar ebben? Ne fojtsd meg, semmiképp se kezd el ezt neki mert vannak türelmes emberek de az ilyen hisztikre rámehet a kapcsolat. Úgyhogy óvatosan.

Attól félsz hogy becsajozik? Ez nem ezen fog múlni. Aki akar az megcsalhat bármikor bárhogy. Kar ezen kattogni ha meg nem bízol benne akkor ott gondok vannak.

En is simán elengedem a párom pedig régen nagy csajozó gép volt de tudom hogy bizhstok benne, kell néha külön is lenni sőt.

26N

2020. aug. 25. 15:59
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

12 és vagyok!

Olvasd el az orvos Tóth Noémi örökölt sors könyvét, segíthet rajtad megérteni a dolgokat. És esetleg elindítani az úton hogy jobb legyen.

2020. aug. 25. 16:02
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Kezdj el ezen dolgozni, mert egymás nyakára telepedve 0-24ben és még home office is.. hát húzós, pedig én is nő vagyok. Mi minimum 2 hetente megyünk el külön ide-oda, mert mind a kettőnknek szüksége van az egyedül töltött időre. Ő haverozik én meg barátnőzök. Mellette elég gyakran járunk a szüleinket látogatni egész hétvégékre egyedül. Nekünk ez a normális, meg is kattannánk, ha 0-24ben együtt lennénk. Sajnos mindegyikőnk exei ilyen ráakaszkodós volt, mint te, szabályosan menekültünk az ilyen emberek elől. Nem szabad koloncnak lenni és még arra a havi pár haverozásra is elmenni vele, erőltetni az egészet, mert igen is kell a kapcsolatban az énidő.
2020. aug. 25. 18:21
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen foglald le magad. Haverhoz megy, no para, vedd lazán. De tényleg, más tippet nem fogunk tudni adni

30N

2020. aug. 25. 20:15
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Pár év és élvezni fogod, hogy lesz egy pár órád, amikor azt csinálsz otthon amit akarsz:)
2020. aug. 25. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!