Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rajtakaptam a feleségem hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rajtakaptam a feleségem hogy más pasival levelezget a neten. És már majdnem ott járnak hogy találkoznak de ő nem tudja hogy olvasom a leveleiket ti meddig várnátok?

Figyelt kérdés
2010. aug. 5. 13:09
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
Még nem találkoztak csak a pasi akar vele és most azt várom mit válaszol neki de nagyon szarul esik
2010. aug. 5. 13:21
 12/38 anonim ***** válasza:
17%
Megjegyzem a házastársi hűség megsértését nem meríti ki az, ha valaki flörtöl egy másik emberrel. Szép is lenne, ha nem beszélgethetnék senkivel szexről csak a férjemmel/feleségemmel.
2010. aug. 5. 13:21
 13/38 anonim ***** válasza:

Én megvárnám, meddig megy el. Ha elmegy "addig", elküldeném a fenébe. Ha nem, akkor is keményen elbeszélgetnék vele. De ha most leállítod, soha nem tudod meg, hogy vajon megtette volna? Mindenesetre nem irigyellek, tudom milyen érzés, voltam ilyen helyzetben... elment odáig... ott halt meg a házasságom, mára elvált vagyok.

35F

2010. aug. 5. 13:22
 14/38 anonim ***** válasza:
0%
Nem is értem, senkit se zavar itt az a tény, hogy a kérdező levéltitkot sértett, illetve már csak eleve az, hogy a felesége dolgaiban turkál? Szerintem ez gusztustalan dolog.
2010. aug. 5. 13:23
 15/38 anonim ***** válasza:

Ha találkozni akar vele, úgyis fog, és akkor mivan?

Attól még nem biztos, hogy le fognak feküdni.

Szakadj le a témáról és ne olvasgasd a leveleit.

Ha válni akar, azt majd úgyis észreveszed :)

2010. aug. 5. 13:24
 16/38 anonim ***** válasza:
Nem, nem zavar, de látom téged sem, hogy a feleség hülyének nézi a férjét és a háta mögött kavar egy másik pasival ahelyett hogy tisztességesen megmondaná valami nem stimmel a kapcsolatban és beszéljék meg, mert ez így nem jó. Helyette pasizik. Tudom a hülyének nézést sem bünteti a törvény.
2010. aug. 5. 13:26
 17/38 anonim ***** válasza:
100%

Akinek pedig nincs titkolni valója az nem fél attól és nem háborodik fel ha turkálnak a dolgaiban pláne, hogy nem járásról van szó és nem tinik hanem házas emberek.

A barátnőm bármikor megnézheti a mobilom, e-mailem, iwiw-et, myvipet és én is az övét, mert nincs okom félni, hogy kiderül vmi, mert nem kavarok senkivel a háta mögött.

Ha már valaki felháborodik, hogy megnézték a mobilját ott valami rejtegetni való van és a legtöbb esetben a vergődős, magántitokra hivatkozó embereknél derül ki a félrekufirc...szerinted véletlen? Szerintem nem.

2010. aug. 5. 13:31
 18/38 anonim ***** válasza:
Mert az jobb, hogy a férfi nem beszél a feleséggel a bizalmatlanságáról?
2010. aug. 5. 13:31
 19/38 anonim ***** válasza:

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:31:

Nálunk senki se turkál a másik dolgában, mert bízunk egymásban, ennyi. Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? Tökmindegy, mert a bizalmatlanság kontra levéltitok sértés közül csak az egyiket bünteti a törvény.

2010. aug. 5. 13:34
 20/38 anonim ***** válasza:
hazugságvizsgálatnál figyelhető ez a jelenség legjobban a vizsgálat előtt azok hivatkoznak emberi jogaikra és nem vetik magukat alá akik hazudnak innentől már a vizsgálatot sem kell kérni mert a válasz egyértelmű: Hazudik.
2010. aug. 5. 13:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!