Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rajtakaptam a feleségem hogy más pasival levelezget a neten. És már majdnem ott járnak hogy találkoznak de ő nem tudja hogy olvasom a leveleiket ti meddig várnátok?
Én megvárnám, meddig megy el. Ha elmegy "addig", elküldeném a fenébe. Ha nem, akkor is keményen elbeszélgetnék vele. De ha most leállítod, soha nem tudod meg, hogy vajon megtette volna? Mindenesetre nem irigyellek, tudom milyen érzés, voltam ilyen helyzetben... elment odáig... ott halt meg a házasságom, mára elvált vagyok.
35F
Ha találkozni akar vele, úgyis fog, és akkor mivan?
Attól még nem biztos, hogy le fognak feküdni.
Szakadj le a témáról és ne olvasgasd a leveleit.
Ha válni akar, azt majd úgyis észreveszed :)
Akinek pedig nincs titkolni valója az nem fél attól és nem háborodik fel ha turkálnak a dolgaiban pláne, hogy nem járásról van szó és nem tinik hanem házas emberek.
A barátnőm bármikor megnézheti a mobilom, e-mailem, iwiw-et, myvipet és én is az övét, mert nincs okom félni, hogy kiderül vmi, mert nem kavarok senkivel a háta mögött.
Ha már valaki felháborodik, hogy megnézték a mobilját ott valami rejtegetni való van és a legtöbb esetben a vergődős, magántitokra hivatkozó embereknél derül ki a félrekufirc...szerinted véletlen? Szerintem nem.
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:31:
Nálunk senki se turkál a másik dolgában, mert bízunk egymásban, ennyi. Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? Tökmindegy, mert a bizalmatlanság kontra levéltitok sértés közül csak az egyiket bünteti a törvény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!