Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt fejtse meg nekem valaki....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt fejtse meg nekem valaki. Miért nem erdeklem?!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Párommal szétmentunk egy hónapra igazából egy buta vita miatt. Ő jött hogy beuljunk, tudta hogy én is akarok. Hát újra egyevagyunk. A lényeg a fentiekben, h visszajott.

Mindig is olyan volt és most is, hogy meglep virággal. Reggel amikor felkel betakargat, puszit ad a fejemre. Erzem, hogy szeret.

20 kmre lakunk egymástól. Megbeszeltuk hogy egy vasárnapi nap neki programja van nem tud eljonni hozzám, de annyira egyedül voltam és meglepett eljott.

Nagyon cuki. Annyira erzem hogy szeret.

Na de... Most nyaralni van a csaladjaval (család barátok helyett mentek már ki volt fizetve és sajnos nem tudtam menni, mert fix fő volt).

Első két nap meg úgy ahogy bejelentkezett. Ieogatott. Rendben volr. Utána viszont... Felmegy internetre, látom h fent volt és direkt nem válaszol vagy nem ir nekem reggel hogy jó reggelt.

Példa. Tegnap délután 6kor írt nekem. Írta h ne haragudj akart írni de strandolni mentek otthon hagyta a telefonját így elmaradt.

Igazabol reggel egyből tudott volna írni, mert ismerem h azzal kezdi az ébredés hogy nyomkodja a telefont. De jó, ez megbocsathato.

Ma viszont... Ugyanez. Este írtam neki és tudom hogy volt fent interneten de nem írt nekem. Órák óta nem elérhető. Biztos megint strandolnak. Rendben nincs ezzel bajom.

De egy pár vagyunk. Eleve rosszul esik, hogy nem az első dolga hogy ír nekem reggel. Es nem az utolsó este. (jó este eddig írt mindig)

Nagyon rosszul esik. Es tegnap is meegirta nekem ezt 6 körül makd éjfélkor annyit h jó éjszakát.

Azt se tudom mi volt vele.

Ha két ember szereti egymást akkor nem hiányolja? Nem azt akarja h elemselhesse a másiknak.

Én egezs nap várom h irjon, meséljen mizu írja h hianyzok. Fordított esetben mikor van egy kis időm írok neki h hiányzik és h ez még az volt tegnap ez még az lesz ma. Meg képzelje el stb.

Leszar. Nagyon leszar.

Már vagy 3-4 napja nem beszelunk csak annyit hogy jó éjszakát. Es direkt nem ir nekem reggel.

Nem értem.

Nem tudom miért csinálja, amikor tudja hogy megbant vele. Máskor meg aranyos...

2020. aug. 22. 11:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
10%

10 Szerintem meg azért mobil a telefon hogy bárhová magával tudja vinni.

Ha szeretné akkor a strandon is írna neki folyton és képeket küldene. Nem kell a szobában kuksolni. Ez a minimum egy normális pasitol.

2020. aug. 22. 13:43
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Én azt gondolom hogy ez hülyeség! Lehet NEKED fontos hogy valaki nonstop írogasson de valakinek meg nem. Az embernek van más is az életeben a párján kívül, család, barátok, munka, szórakozas, önmaga. Végre picit kikapcsolódhatna, lazithatna telefonmenetesen te meg azon pörögsz hogy pötyög-e neked egy sort. Megsúgom NEM azon múlik hogy szeret-e, hogy ír egy "jó reggeltet". Leírni nem nehéz. Kb barki képes rá.

Nem ezek mutatják meg hogy szeret-e egy ember.

Komolyan mondom, nőként nem tudom megérteni ezt a felfogást hogy mi a jó abban hogy folyton arra vársz hogy ő írogassob, meg olyanokat írjon hogy hiányzik (mintha attól jobb lenne) es egyebek. Ahelyett hogy örülnél hogy tud a párod kikapcsolódni és te is tudsz egy kis időt magadra szánni...

2020. aug. 22. 13:55
 13/19 anonim ***** válasza:
84%

Hát nekem kB 17-18 évesen volt ilyen mániám hogy írjon reggel-este....

A férjem nem is ír napi 50x, akkor sem, ha munka miatt 1-2 napra elutazok

Egyszer beszélünk este és kesz

Ettől még nagyon jó a házasságunk.

Ez a mai világ hülyesége, h napi 20 szíves GIF kell, mert akkor tuti szeret....

2020. aug. 22. 15:10
 14/19 anonim ***** válasza:
84%
11-es, aha persze. Én sem viszem strandra a telefonom, meg egyéb értékeim. Fenébe is a 21 századdal, hogy állandóan elérhetőnek kell lenni, meg nem lehet kibírni pár órát kontakt nélkül.
2020. aug. 22. 15:13
 15/19 A kérdező kommentje:

Nem azt várom, hogy egész nap nekem írjon.

Szerintem nem nagy kérés, hogy reggel fél kel és ír ennyit:"szia! Ma strandon leszek egész nap, majd csak este fele tudok írni pár sort, mert megyünk vacsorázni meg majd iszogatni. Szeretlek!"

Vagy hasonló. De én se gondolom hogy az kapcsolat ha már délután 5 óra semmit nem tudok a másikról.

Felőlem mehet bulizni, szeretném ha jól érezné magát. Ma én is elvoltam. De azért 5 ora elmúlt, biztosan meg mindig strandol,za is lehet hogy fog írni.

De úgy gonsolom elvarhato lett volna hogy reggel bejelentkezzen hogy minden okes.

Mi van ha valami baja van esetleg?! Nem tudok róla semmit. Tegnap óta nem beszéltünk effektíve... Lassan 24 órája.

Azert ez nem normális.

Gondolkodtam nap közben. Nem feltétlen jelenti hogy nem szeret. Bár nekem azt sugallja, hogy nem igazán vagyok fontos. Viszont eloben meg aranyos és akkor látom, hogy az vagyok.

Annyit vontam le az egészből hogy ez nem normális és ennyi.

2020. aug. 22. 17:12
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Ezt irod :

"elvarhato lett volna" ,

ne legyenek elvàràsaid ès akkor csalódàs sem èr.

2020. aug. 22. 17:31
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

De most őszintén ha neked leírja reggel ezt a 2 sort ennyivel jobb lesz? Ennyire kell hisztizni ezen?

Nem beszéltetek majdnem 24 óraja...azert ez meg nem a világvege. Ez tök normális. Nem kell feltétlen x óranként beszélgetni, dolga van.

Ennek a jó reggelt/jó éjszakát üzenetnek meg lássuk be nem sok értelme van. Marmint persze, aranyos meg mittudomén, de igazából semmit nem ad, nem ettől fog jobban vagy épp kevesbé szeretné. Plusz vannak emberek akiknek ez nem fontos.

Speciel nekem se lenne fontos, nem várom el és én se írogatnék senkinek minden reggel, pláne ugyanazt. Nem tudom, nekem ez haszontalan.

De ha neked ennyire lényeges akkor ha hazaért mondd el neki higy neked ez az igényed.

Max ő meg azt mondja hogy neki nem.

2020. aug. 22. 19:19
 18/19 A kérdező kommentje:

Mar mondtam. Megbeszeltuk nem egyszer. Megbeszeltuk azt is hogy megertem ha néha nem tud.

De most tudom, hogy nem akart.

Emellett régen írt. Ha nem írt volna nem is zavarna. De igy rosszul esik

2020. aug. 22. 19:29
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Teher lenne a számomra, ha a párom, vagy a barátaim napi szinten rajtam lógnának, 0-24 órában írogatnának. Kérdező, túlzásba estél, megfolytod a pasit. Nincs abban semmi furcsa, ha mellőzni tud, ez normális emberi igény amit énidőnek hívnak. Az is hihető, hogy más elfoglaltság van, vagy nincs mindig nála a telefonja.
2020. okt. 6. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!