Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzem a barátnőm hanyagol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem a barátnőm hanyagol és már nem érdeklem. Lehetséges, hogy csak kihasznál? F/23

Figyelt kérdés
Már öt hónapja vagyunk együtt, de az 50 km-es távolság, meg a suli miatt is csak hetente egyszer találkoztunk. Most a járvány miatt már 1,5 hónapja nem láttuk egymást és ez eléggé megnehezíti a kapcsolatunkat. Nagyon sokszor, ha próbálok bókolni, vagy udvarlós szöveget nyomok a chaten, sokszor csak nagyon sokára reagál és akkor is semmitmondó ,,jól van", meg ehhez hasonló rövid, elutasító válaszokkal intézi el a dolgot. Magától csak nagyon ritkán keres, meg a micsin? kívül semmit nem kérdez, rendszeresen a gagyi tv műsorokat előbbre helyezi, mint hogy velem videochateljen. Már kezdem azt érezni, hogy csak kihasznál és azért kellek, hogy legyen valakije, ha lesz jobb, akkor meg lecserél. Sokszor beszéltünk már erről, de mindig azt mondja, hogy visszahúzódó természetű és egyébként is keveset beszél, meg hogy minden gyorsan alakult ki köztünk és ez rányomja a bélyegét a dologra. Ez igaz is, de az eltelt fél év alatt már egymásra hangolódtunk, szóval nem értem miért hozza ezt fel? Viszont mindennap elmondja, hogy szeret, de ez egyáltalán nem jön le a viselkedéséből. Ez viszont nagyon zavar engem, nem úgy viselkedik, mint aki odáig lenne értem.

2020. ápr. 26. 18:20
 1/6 anonim válasza:
100%
Én úgy látom, hogy nagyon érdektelen irántad. Szerintem hagyd a fenébe. 25f
2020. ápr. 26. 18:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

" minden gyorsan alakult ki köztünk és ez rányomja a bélyegét a dologra."

Jaj, de szar duma.. Ezt csak olyankor szokás felhozni, amikor nem akarunk semmit a másiktól. Nehogy elhidd ezt, semmi jelentősége nincs annak, ki milyen gyorsan jön össze

2020. ápr. 26. 18:29
 3/6 anonim ***** válasza:
89%
En is ilyen lány vagyok, introvertált, hank szavú, kevés önbizalommal. Én nagyon szeretem ha megkérdezik mit csinálok, szerintem ez az amit irhat amelyből azt szűröm le hogy érdeklem. Hogy irja szeret, az nagyon jó. meg én utalok telefonon s, meg facetime is hivni. Viszont egesz nap irkálunk
2020. ápr. 26. 18:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
100%, hogy egyszerűen nem érdekled.
2020. ápr. 26. 23:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy képbe jött egy másik férfi, aki jobban bejön neki, ezt nem fogja az orrodra kötni, csak később.
2020. ápr. 26. 23:35
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezt csak személyesen fogod megtudni. Ha találkoztok, akkor figyelj minden szavára, testbeszédjére - abból le fogod tudni szűrni, hogy mi van.

Lehet csak nem tud a bókokkal mit kezdeni, nem szeret neten beszélgetni. Én pl személyesen egyből máshogy viselkedek. Neten keresztül utálok, a telefont kerülöm stb.

Ha taliztok és látszik, hogy örül, mosolyog, izgatott és érdeklődő, alig várja, hogy megöleljen stb. akkor nincs baj. Ha viszont erdekleten, nincs mosoly vagy csak kényszeredett, akkor baj van :/

Elvileg május 3.án enyhítenek a karantén szabályain, lehet tudtok talizni.

2020. ápr. 27. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!