Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadjam ezt el nap mint nap?
Figyelt kérdés
Úgy érzem képtelen vagyok elfogadni amit csinál a párom. Sokat sírok e miatt. Akármikor kimozdulunk valahova, kirándulás, játszótér, bármilyen program, akkor ő flörtöl a nőkkel. Kacsingat rájuk, szemez velük. A nők pedig ezt viszonozzák.
Már mondtam h nagyon fáj, de csak kiabál velem hogy őrült vagyok. Menjek diliházba. N29 F37
2020. aug. 21. 18:48
21/29 anonim válasza:
Kérdező, és ugye ugyanez a férfi szolid úriember volt, amíg együtt jártatok?
22/29 A kérdező kommentje:
Eleinte nem csinált ilyesmit. Az utóbbi 2 évben kezdődött. Az is lehet hogy eddig nem vettem észre.
2020. aug. 23. 07:38
23/29 anonim válasza:
És mi változott ebben a 2 évben?
Mi az, amit nem adsz meg neki?
24/29 A kérdező kommentje:
Nincs szex, mert kiderült hogy megcsalt egy 15 éves lánnyal. 2 évig voltak együtt. Mostmár 18 éves az a lány. Most is van valami szeretője. Ezért úgy gondolom nincs értelme lefeküdnöm vele.
2020. aug. 23. 20:59
25/29 anonim válasza:
Te egy igazi hülye vagy. Nem hogy nincs értelme lefeküdni vele hanem ennek az egész kapcsolatnak nincs értelme.... Saját magad alázod. Mi kell még hogy otthagyd?
26/29 anonim válasza:
És együtt maradni meg van értelme? Hiszen látod, egyfolytában csal téged (bár mondjuk ezt szerintem sejtettük is). Semmi nem szól már mellette.
27/29 anonim válasza:
De akkor minek vagy vele???
Azèrt írtad ki a kèrdèst, mert flörtöl, miközben meg is csalt èvekig?
28/29 anonim válasza:
Elég fura, hogy csak a 3. oldalon derül ki, hogy már megcsalt.
Azért csalt meg, mert nem volt szex vagy azért nem volt szex az elmúlt 2 évben, mert megcsalt. (Biztosan megcsalt?)
29/29 A kérdező kommentje:
Minennap volt. Mégis megcsalt. Anyagi okok miatt.
2020. aug. 24. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!