Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan fogadjam ezt el nap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fogadjam ezt el nap mint nap?

Figyelt kérdés

Úgy érzem képtelen vagyok elfogadni amit csinál a párom. Sokat sírok e miatt. Akármikor kimozdulunk valahova, kirándulás, játszótér, bármilyen program, akkor ő flörtöl a nőkkel. Kacsingat rájuk, szemez velük. A nők pedig ezt viszonozzák.

Már mondtam h nagyon fáj, de csak kiabál velem hogy őrült vagyok. Menjek diliházba. N29 F37

2020. aug. 21. 18:48
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
0%
Ennyi erővel bármit lehetne feltételezni, de ez nem az én dolgom, szóval inkább csak válaszolok a kérdésre.
2020. aug. 21. 20:36
 12/29 anonim ***** válasza:
91%
A párod nem a hűség mintaképe sajnos. Sokat fogsz még sírni mellette. Ha ő ilyen "beállítottságú" soha nem fog változni. Persze lehet hogy ígér fűt-fát, de nem változik sajnos. Persze te vagy a hülye, aki rémeket lát, na persze.... tipikus.
2020. aug. 21. 20:36
 13/29 anonim ***** válasza:
87%
Ha nem zavarja az sem, hogy ott vagy akkor képzelheted mit csinál ha nem vagy ott...
2020. aug. 21. 20:53
 14/29 anonim ***** válasza:
0%
Jó ez neked. Megérdemled. Egy normális férfinek ha próbálkozna nem adnád meg a tiszteletet és lenéznéd ha átlagos vagy picit az alatti a külseje. Jó pasi kell? Nesze. Szenvedj mellette akkor. Jót röhögtem rajtad
2020. aug. 21. 23:44
 15/29 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon szépen összezárt a femináci társaság!

Csak ezzel az a baj aranyoskáim, hogy valószínűleg a kérdező tényleg betegesen féltékeny.

Az a gond, hogy egy 37 éves férfi kiránduláson szemez?! Ez totál tini nyelvezet. Felnőtt ember nem használ ilyen kifejezést.

De persze támogassátok csak, mondjátok el, hogy milyen rohadék a férje! Hátha elválnak, aztán a kérdező nevelhet egyedül gyereket.

2020. aug. 22. 01:56
 16/29 A kérdező kommentje:

Nem helyes férfi. Direkt csúnyácskát választottam, de nem éri meg. Voltam nagyon helyes sportos férfival azelőtt ő sosem tett ilyet.

Szval akkor ez csak a férfiak szerint normális dolog?

Hamarosan elköltözünk a kicsivel. Ez a legobb döntés, hogy a lelkem megnyugodjon.

2020. aug. 22. 09:48
 17/29 anonim ***** válasza:
86%
Itt vannak, akiknek valamiért kimaradt az a rész, hogy a pasid rákacsint nőkre és flörtöl velük, ráadásul a te társaságodban. Hát meredjek meg, ha ez egy kapcsolatban rendben van, meg szemet kéne hunyni felette szó nélkül... És nem, nem arról van szó, hogy aki velem van, rá sem nézhet más nőkre, megtiltom neki, de ha nekiállna konkrétan felszedni őket, az túlmenne a határon.
2020. aug. 22. 10:58
 18/29 anonim ***** válasza:
0%
Itt vannak, akiknek valamiért kimaradt az a rész, hogy a pasid rákacsintás, a ránézés a flört. Hát meredjek meg, ha ez egy kapcsolatban rendben van, ha rá sem lehet nézni másra... Pontosan arról van szó, hogy aki vele van, rá sem nézhet más nőkre, megtiltja neki.
2020. aug. 22. 11:06
 19/29 anonim ***** válasza:
72%
Miért rugóztok azon, hogy ez biztos nem így történt?
2020. aug. 22. 11:25
 20/29 A kérdező kommentje:

Pedig ezt teszi akárhol vagyunk. Szégyenként élem meg.

Miért tiltanék meg neki akármit is?!

Én is ránézek másokra, de nem flörtölök. Ha kezdeményeznek akkor elutasítom.

2020. aug. 22. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!