Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadjam ezt el nap mint nap?
Úgy érzem képtelen vagyok elfogadni amit csinál a párom. Sokat sírok e miatt. Akármikor kimozdulunk valahova, kirándulás, játszótér, bármilyen program, akkor ő flörtöl a nőkkel. Kacsingat rájuk, szemez velük. A nők pedig ezt viszonozzák.
Már mondtam h nagyon fáj, de csak kiabál velem hogy őrült vagyok. Menjek diliházba. N29 F37
Nagyon szépen összezárt a femináci társaság!
Csak ezzel az a baj aranyoskáim, hogy valószínűleg a kérdező tényleg betegesen féltékeny.
Az a gond, hogy egy 37 éves férfi kiránduláson szemez?! Ez totál tini nyelvezet. Felnőtt ember nem használ ilyen kifejezést.
De persze támogassátok csak, mondjátok el, hogy milyen rohadék a férje! Hátha elválnak, aztán a kérdező nevelhet egyedül gyereket.
Nem helyes férfi. Direkt csúnyácskát választottam, de nem éri meg. Voltam nagyon helyes sportos férfival azelőtt ő sosem tett ilyet.
Szval akkor ez csak a férfiak szerint normális dolog?
Hamarosan elköltözünk a kicsivel. Ez a legobb döntés, hogy a lelkem megnyugodjon.
Pedig ezt teszi akárhol vagyunk. Szégyenként élem meg.
Miért tiltanék meg neki akármit is?!
Én is ránézek másokra, de nem flörtölök. Ha kezdeményeznek akkor elutasítom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!