Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lépnétek erre?
Sziasztok!
A párom ma azt a megjegyzést tette, hogy én milyen "lelakott" lettem. Mikor megkérdeztem, hogy miért, azt mondta, mert, fehér a bőröm.
És, mert van egy pár lila folt a lábamon. (fizikai munkát végzek, és sokszor beütöm sajnos).
Teljesen lelombozott.. Tényleg azért vagyok lelakott, mert nem vagyok szolis pit*sa.?!
(ne a virito hófehér bőrre gondoljátok)
Ti erre mit reagalnatok?
Férfiak, tényleg ennyire csúnya a fehér bőr?
Nagyon el vagyok szomorodva azóta is. :(
Szerintem ennek a kapcsolatnak vége. Van már más a srácnak. Ösztönösen elkezdett benneteket összehasonlítani, és elszólta magát.
Lépj le tőle, tengernyi kellemetlenségtől óvód meg magad.Már ha okos vagy.
Én sem értem, miért lenne a fehér bőr lelakott. Nekem borzasztóan fehér alapból, télen betegnek nézek ki, ha nem megyek el néha szoliba. Volt, hogy megijedtem magamtól, mikor mások mellett láttam magam. De párom így se szólt be soha. Még csak finom utalással sem.
Semmiképp nem értékelném jó jelnek, ha így kommunikál le valamit, ami nem tetszik neki.
Imádom a fehér bőrt!
Szolis picsákat meg nem bírom. Szóval ízlés kérdése. Csak akkor azt nem tudom miért nem egy szolis picsát keresett a párod ha neki az jön be.
Juj, en meg azt hittem, arisztokratikus. Amugy az arab, a tavol-keleti ferfiak mellett az olaszok is megorulnek a feher borert, masok meg ugy is kedvelnek valakit, meg ha nem is az az idealjuk.
Durva akart lenni szandekosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!