Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beleszerettem egy pasiba, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy pasiba, aki az apám lehetne?!

Figyelt kérdés

Szóval a szitu: van párom, együtt élünk két éve, de nagyon el van laposodva a dolog mostanában. A közelmúltban megismertem egy egyedülálló férfit, és egyszerűen belezúgtam. 20 évvel idősebb, persze fiatalos, de akkor is.

Szeretném a párommal rendbehozni a dolgokat, mert bízom benne hogy közöttünk most csak egy hullámvölgy van, viszont sokszor ez a másik jár a fejemben, aki tulajdonképpen viszonozza az érzelmeimet.

Teljes kétségbeesés.....

25/N

2010. aug. 5. 09:17
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
69%

Ne adj mások véleményére, hogy nagy a korkülönbség blabla.

Párom 15 évvel idősebb, szintén 25 vagyok, mint te. 5 éve vagyunk együtt, 2 éves a lányunk és nagyon boldogok vagyunk.

Mindig idősebb barátaim voltak előtte is, egyszer kipróbáltam egy fiatallal és menekültem előle. Megfojtott szó szerint a ragaszkodásával. Tehát nálam fiatal ki is lenne zárva alapból.

Dönts úgy ahogy a szíved diktálja, ebben ne adj senki véleményére, enyémre sem kell, csak tapasztalatot írtam le.

2010. aug. 5. 10:54
 22/25 anonim ***** válasza:
69%
Ha a mostanival szakítasz és összejössz az idősebbel sem késel le semmiről!Lehet,hogy ő lesz majd életed párja és nem fog számítani a korkülönbség.Viszont ha egyikkel sem működik,akkor is fiatal maradsz és lesz időd tapasztalni új férfiakkal!Üdv.23N
2010. aug. 5. 10:54
 23/25 anonim ***** válasza:
52%
A legelején azt olvastam a hozzászólásoknak hogy mira 40 lesz addigra a fickó 60..és?? lehet h 40 évesen már nemis fog rá emlékezni..még csak 25 éves hol van az még?? amugy télleg nehéz helyzet..szerintem ismerkedj kicsit az idősebbel és majd meglátod.:)
2010. aug. 5. 11:34
 24/25 anonim ***** válasza:

szerintem válaszd az idősebb pasit.

abból amit írtál úgy jött le, hogy vannak iránta neked is elég mély érzelmeid, ha meg már 2 év együttélés után szétunjátok egymást, abból nem sok jó sülhet ki szerintem.

fiatal vagy még, próbálkozz nyugodtan, nem kell leragadni egy életre valaki mellett csak azért, mert együtt laktok.

de gondolkozz el: melyikőjükkel érzed jobban magadat? az is lehet, hogy ez az idősebb pasi gondoskodóbb, és te erre vágysz, mert a kapcsolatodban nem kapsz elég figyelmet.

ne fél annyira a körkülönbségtől.

2010. aug. 9. 22:32
 25/25 anonim ***** válasza:

én 21 vagyok, de mindig az idősebbek vonzottak. Szeretek egy férfire felnézni, ez az én korosztályomba ritka, mivel mindenkinek a bulin meg a csajokon jár az esze. Ettől függetlenül csak olyan barátaim voltak, akik max 5 évvel voltak tőlem idősebbek. A szerelmem az idősebbek iránt meg inkább plátói volt, mert legtöbbnek családja van :(

Nálam fontos hogy egy férfi legyen tanult, okos, intelligens, legyen témák, és még sorolhatnám :)

Azt javaslom hogy próbáld a pároddal menteni a dolgokat, ha nem jön össze hagyd, nem ő az igazi, akkor válaszd a másikat. Lehet az idősebb az igazi, és azért nem működik a dolog a jelenlegi pároddal h ezt vedd észre ... :)

2010. aug. 9. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!