Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beleszerettem egy pasiba, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy pasiba, aki az apám lehetne?!

Figyelt kérdés

Szóval a szitu: van párom, együtt élünk két éve, de nagyon el van laposodva a dolog mostanában. A közelmúltban megismertem egy egyedülálló férfit, és egyszerűen belezúgtam. 20 évvel idősebb, persze fiatalos, de akkor is.

Szeretném a párommal rendbehozni a dolgokat, mert bízom benne hogy közöttünk most csak egy hullámvölgy van, viszont sokszor ez a másik jár a fejemben, aki tulajdonképpen viszonozza az érzelmeimet.

Teljes kétségbeesés.....

25/N

2010. aug. 5. 09:17
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
53%

Szia!

Lehet hogy csak azért érzel iránta igy mert a pároddal már 2 éve együtt vagytok és ellaposodott a kapcsolatotok vele pedig még nem ismeritek régóta egymást ezért érdekesebb!Ha pedig tényleg szeretnél vele lenni ne foglalkozz a korkülönbséggel

2010. aug. 5. 09:40
 12/25 A kérdező kommentje:

09:30-nak: nem gondolnám, hogy bármiért is szégyellnem kellenem magamat. Az érzelmek általában maguktól jönnek és alakulnak ki, nem tehetek sem róla, sem ellene. De talán már veled is előfordult, hogy éreztél valaki iránt valamit (legyen az pozitív vagy negatív), de nem tehettél róla. Persze legyen véleményed, akár rólam is, én tiszteletben tartom.

09:35-nek: köszönöm az együttérző szavakat. A 25 éveddel és a +17-tel biztosan átérzed a helyzetemet, és tudod, hogy ez a szituáció és döntés nagyon nehéz.

Nagy kalamajkát okoztam magamnak, ő szintén magának...

2010. aug. 5. 09:40
 13/25 A kérdező kommentje:
09:39-nek: igen, elmondtam a páromnak, hogy van valaki, aki felkeltette az érdeklődésemet. A személyét nem tudja, de az nem is érdekes. Azért mondtam el neki még a legelején, mert szerettem volna ha tudja, hogy kettőnk között baj van. És nem azért mondtam ezt el neki hogy bántsam, hanem mert nem akarok neki hazudni, és tudnia kell, hogy tennünk kell valamit a kettőnk ügyében, ha hasonlóképpen van benne szándék a kapcsolatunk megmentésére.
2010. aug. 5. 09:43
 14/25 anonim ***** válasza:
53%

hogy lehet egy 25 éves nőnek azt mondani, hogy felejtse el a 45 éves "öreget", hogy lehet egy FÉRFIT leöregezni?

Nyilván 13-15 évesnek már bácsi az illető, én 24 évesen azt gondolom h inkább férfi.

2010. aug. 5. 09:44
 15/25 anonim ***** válasza:

22éves voltam, amikor megismerkedtem egy akkor 42éves, intelligens férfival. Hamar szerelmesek lettünk egymásba. Sokat tépelődtem, de végül beadtam a derekam (Ő nem erőszakoskodott a tények miatt.) 2évig éltünk együtt, gyönyörű volt. Akkor volt egy törés, és Ő volt az okosabb, hiába akartam folytatni a kapcsolatot, nem ment bele.

Azóta egyszer véletlenül találkoztam vele, Ő már 55éves, én 35. Mit mondjak? Ugyanolyan szexi, fiatalos és persze 2gyermek boldog édesapja. De nem tőlem.. :(

2010. aug. 5. 09:54
 16/25 anonim ***** válasza:
78%

09:54 vagyok.

Annyit még hozzá kell tennem: én soha senkit nem hagytam ott másért. Szerintem akkor az illúziók vezérelnek. Persze, hogy jobbnak tűnik az új, ismeretlen kapcsolat! De nem biztos, hogy tartósan is működik! Szakíts a jelenlegivel, ha rossz a kapcsolat, de ne egy másik férfi kedvéért! Nem éri meg a mostani kapcsolatodat újraépíteni??

2010. aug. 5. 09:57
 17/25 anonim ***** válasza:
0%
..
2010. aug. 5. 10:05
 18/25 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem a jelenlegi párod mindenképp hagyd ott hisz ha m

ár másra gondolsz őt nem szereted vele szembe pláne ha szeret ez nem fair. Fiatal vagy nem kell még túl távlatokba gondolkodni próbáld meg az új férfival lehet működik ha nem akkor is lehet h nem a kor miatt! sok sikert!

2010. aug. 5. 10:17
 19/25 anonim ***** válasza:

Neked kell eldöntened mit akarsz,,én csak leírom azt ami velem történt,,,

18 voltam ő 27,,,összeköltöztünk,nem zavart a korkülömbség,,pedig visszagondolva észre kellett volna vennem,hogy sokszor ha valamit elmagyaráz akkor az inkább oktatás mint magyarázat,,de hát ő az idősebb így okosabb gondoltam én,,,5év után született 1 lányunk majd 1 év múlva megérkezett a második lányunk is a családba.Azthittem minden tökéletes én gyereket neveltem ő dolgozott,,még mindig nem zavart a korkülömbség,,,teltek az évek,,mikor 42lettem ő 51lett akkor már 3-4 éve éreztem,hogy nem működik a kapcsolatunk,,2éve nem volt köztünk már szex,,kommunikácio pedig azt már az idejét sem tudom mikor,,,,ő már azt mondta öreg nem akart eljárni otthonról semmi közös programban nem vett részt,,,ekkor már szabadulni akartam nem akartam már hozzátartozni,,,ez így ment még 1 évig,,,majd 24 év után elváltunk,,ő azt mondja mindig szeretni fog de megöregedett én pedig fiatal vagyok még,,,,

Bocs,hogy hosszúra sikerült,,,remélem megértetted mit szerettem volna ezzel leírni,

2010. aug. 5. 10:19
 20/25 anonim ***** válasza:
85%-ban elengedett hogy éld az életed még?attól függetlenül hogy szeret
2010. aug. 5. 10:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!