Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emiatt elhagynád a párod?
A párom munkamániás. Nem tud egy percre sem megülni. Úgy érzem, hogy a családunk és a lányunk issza meg a levét az egésznek. Nem volt mindig ilyen. Tavasszal kezdtük az építkezést ez azóta is tart,de már most csak az egyik kerti tárolót csinálja,amit egyáltalán nem találok létszükségletnek. Egyszerűen felesleges szerintem... Nincs velünk egész nap kint van és nem foglalkozik a másfél éves kislányával. Közben bánt,mert itthon "nem csinálok semmit". Hogyha bejön is, akkor is csak panaszkodik,hogy minden össze vissza van,nincs rend stb.(A gyerek állandóan szét pakol)Amikor mondom neki, hogyha foglalkozik a gyerekkel, akkor mindent meg csinálok gyorsan, akkor az van, hogy ezt is rá terhelem és, hogy nem lehet nyugta idebent,mert a benti dolgokat is neki kell meg csinálnia. Általában ezen megsértődik és kimegy...vagy ami rosszabb, hogy káromkodások mellett elkezd pakolni mosogatni stb. Pedig csak arra kértem, hogy foglalkozzon a gyerekkel vagy etesse meg. Nemsokára dél én ma még nem ettem,mert a gyerek fogzik és állandóan ölbe lenne. Most volt egy 2 hónapig tartó egészségügyi gondom. Nem is emelhettem volna(a gyereket sem), de muszáj volt egyedül megoldanom,mert, akkor sem foglalkozott az egésszel.
Őszintén szólva nem tudom hogy hogyan jutottunk idáig,de ma már ordibálásig fajult ez az egész, pedig nem vagyunk ilyenek. Március óta itthon van jövő héten menne dolgozni és március óta talán,ha 5 napot volt velünk. Konkrétan már nem is hiányzik...alig várom, hogy menjen dolgozni és ne azon idegesítsem magam, hogy már megint valami h*lyeséget csinál,ahelyett, hogy velünk lenne. Úgy érzem, hogy ez a kapcsolat kifújt már nagyon elegem van. Nem vagyok sárkány,nem b*sztatom, de azt elvárnám, hogy velünk is töltsön minimális időt,ha már volt,akkora szerencséje, hogy hónapokig nem ment dolgozni, emellett ugyanúgy kifizették. Már nagyon azon gondolkodtam, hogy haza költözünk a szüleimhez.
Hónapok óta nem volt egy közös esténk. Nyáron sem voltunk sehol,mert azt mondta,hogyha most nem csinálja meg, akkor mire mennie kell dolgozni,nem sikerül befejeznie. Szerintem viszont 1-2 nap bele fért volna, hogy velünk legyen. Egyébként tudom, hogy szeret minket csak állandóan feszült emiatt.Szerettünk volna második gyereket csak sajnos méhen kívüli lett 2x is...Megműtöttek elsőnek 2 hónap pihi volt majd újra próbálkozhattunk majd rögtön sikerült,de megint méhen kívüli lett...kivették mindkét petevezetékemet..sosem lehet második gyerekünk természetesen...
ő meg nem szeretne engem kitenni a lombiknak. Azt mondta, hogy az én egészségem fontosabb.Szerintem nagyon megviselte...csak nem mutatja,mert ő sosem ez a típusú volt,aki beszélt az érzéseiről. Az esküvőnket is le kellett mondani emiatt. Úgy érzem, hogy tudat alatt haragszik rám... kérdeztem már tőle,de azt mondta, hogy erről én nem tehetek ez nem az én hibám...lehet, hogy szenved magában és azért nincs velünk...most, hogy így leírtam elgondolkoztam ezen is...tudja jól, hogy engem is mennyire megviselt, hogy állandóan sírtam és emésztettem magam, hogy miért vagyok ilyen tökéletlen, hogy nem sikerült... Lehet őt is ugyanúgy bántja,mert nagyon várta... és így könnyebb feldolgoznia, hogy mindig kint van... szerintetek? Én már sajnos nem tudom... bejön leülök vele beszélgetni mindenesetre... hátha ki tudnám szedni belőle, hogy mi a baj, miért ilyen...éveket együtt éltünk mindig nagyon kedves volt, figyelmes és,a gyerek több mint 1 éves koráig teljesen részt vett mindenben, szóval tényleg tanácstalan vagyok. Más valakije tuti nincs. Egész nap itthon van a telefonját bent hagyja bármikor megnézhetem. Ha megyünk valahová pl. bolt oda is együtt szeret velünk menni.
Ez is szomorú, hogy manapság már mindig mindenért elhagy mindenki mindenkit pár hónap után. Férfiak és nők is. Régen nem dobták el az emberek ilyen könnyen egymást az ELSŐ nehézségnél és problémánál, mint a rongyot.
1. A gyerek születése előtt ennyire más ember volt, hogy nem vetted észre ezeket?
2. Menjetek el házassági tanácsadóhoz, vagy valamilyen egyéb konfliktuskezelésben segítő emberhez. Hogy megértsétek egymást és önmagatokat, hogy ki mit miért csinál így, ahogy így. Te se és a férjed se magadtól lettetek olyan emberek, amilyenek, hanem a titeket ért (lehet még gyerekkori) hatások nyomán. Ezeket érdemes lenne feltárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!