Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézeget más nőket a párom, annak ellenére, hogy megbeszéltük nem fog?
A sztori, van egy híres nő, aki nagyon tetszik neki, az egyik haverjának újságolta, hogy fú de megdugná, meg hogy mennyire tökéletes a csaj.
Megláttam, és eléggé rosszul érintett.
Elmondtam neki, hogy ha annyira megdugná azt a nőt, akkor én már nem is kellek ide. Aztán persze jött a megbántam.
A telefonja tele volt annak a csajnak a képeivel, mondtam, hogy vagy eltünteti vagy vége, nem akarom hogy őt nézegesse.
Aztán hipp hopp el is tűnt, minden csodás, de most újabb lányokat látok a telefonjában, akiket nézeget, és egy két kép a régi nőről is.
Egyszerűen zavar, hogy azt nézegeti, akit ő tökéletesnek tart és odáig van érte.
Megkértem, hogy ne nézegessen másokat, úgy tűnik nem tudja betartani.
Én reagálom túl vagy ő nem tisztel engem?
Úgy érzem nem tudom szó nélkül hagyni ezeket már.
Megbíztam benne, hogy felhagy ezzel az egésszel, úgy tűnik csak addig megy neki, míg tudja hogy le fogom nyomozni a telóját.
Amint azt érzi, hogy "elfelejtettem"azonnal újra a csajokat nézi.
Szeretem, és tudom hogy ő is szeret, de nem tudom elviselni ezeket a dolgokat.
Azért mert férfi! És mert k*rvára nem egészséges ha megtiltod neki, hogy megnezzen egy nőt! Apám is megnezi a jó nőket, de anyám csak röhög egyet rajta és tovább lép. 20 éve boldog házasságban élnek, és előtte is együtt voltak 10 évet... Miért kell egyes nőknek ilyen féltékeny p*csáknak lenniük? Hogy feszt a pasi telefonját nézegetik, és ha egy nő képet lájkolja, akkor már egyből egy szar alak a csávó... Én a párommal 2 éve vagyok együtt vagyok, nem féltékenykedek, mindent megbeszéltünk, itthonról dolgozunk és dolgoztunk mindig valamint nem kapjuk fel a vizet ha lájkolunk egy szexi amcsi modellt... Többször is lájkolta Kylie Jenner posztját, mégse csalt meg vele! Komolyan nem értem az ilyen embereket... Nézzetek már egy kicsit magatokba...
23N
A szóban forgó illető az exéről is tart képeket a telefonjában, ezt mennyire tartod normálisnak? Nagyon leszólod a kérdezőt pedig valamit jól gondol.
Nyilván senki sem vak, mindenki megnézi a vonzó embereket akkor is ha kapcsolatban vannak, de nem mindenki fog a telefonjában képeket tartani róluk meg ódákat zengeni róluk másoknak megalázva ezzel a párjukat. A leírás alapján ez a férfi mintha direkt azt akarná, hogy a párja kevesebbnek érezze magát és ha ez én lennék-nem, nem önbizalhiányból-hanem a mögöttes szándék miatt igenis haragudnék rá. Lehet, hogy a te kapcsolatodban/szüleid kapcsolatában nem erről van szó és azért érzed okésnak a dolgot.
Azért mert férfi! És mert k*rvára nem egészséges ha megtiltod neki, hogy megnezzen egy nőt! Apám is megnezi a jó nőket, de anyám csak röhög egyet rajta és tovább lép. 20 éve boldog házasságban élnek, és előtte is együtt voltak 10 évet... Miért kell egyes nőknek ilyen féltékeny p*csáknak lenniük? Hogy feszt a pasi telefonját nézegetik, és ha egy nő képet lájkolja, akkor már egyből egy szar alak a csávó... Én a párommal 2 éve vagyok együtt vagyok, nem féltékenykedek, mindent megbeszéltünk, itthonról dolgozunk és dolgoztunk mindig, nem jár nélkülem sehova, valamint nem kapjuk fel a vizet ha lájkolunk egy szexi amcsi modellt... Többször is lájkolta Kylie Jenner posztját, mégse csalt meg vele! Komolyan nem értem az ilyen embereket... Nézzetek már egy kicsit magatokba...
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!