Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szolnal, ha a parod annak ellenere jarna barokba a barataival, hogy megbeszeltetek, egymas nelkul nem fogtok?
Megbeszéltétek, vagy ráerőltetted/megtiltottad neki?
Nem mindegy...
Amúgy fogalmam sincs, mit szólnék, még életemben nem jutott eszembe letiltani a páromat arról, hogy a barátaival találkozzon. Enélkül is ezer alkalma lenne megcsalni, nem teszi. Ahogy én sem. De attól még senki nem maradt hűséges, hogy ketrecbe zárták.
Ki mondta, hogy megtiltottam?
Onnan indultunk ki, hogy o nem akarja, hogy en elmenjek a baratnoimmel mert mi ott 'predak' vagyunk. Erre mondtam, hogy oke, amugy sem iszom es nem igazan szeretem a szorakozohelyeket a hangos tuc-tuc zenevel. Erre mondtam, hogy ha Te ezt elvarod tolem, Te is tegy hasonlokepp. Erre azt mondta rendben van.
A masik dolog az az, hogy tudom, flortolos tipus. Nem hiszem, hogy megcsalasig menne de nekem a flort mar a megcsalasnak a kapuja. Pl. azalatt a cimszo alatt megy oda lanyokhoz, hogy a baratjanak tetszenek. Kozben volt olyan- es azt o mondta- hogy egy csaj csak siman arcon puszilta. Alapbol eleg kozel kellett allniuk ehhez, a csok meg csak egy lepes!!
Akkor meg a gond ott van, hogy először ő tiltott meg neked valamit, ami pedig amúgy teljesen normális dolog lenne. Ez nem tűnt fel?
Semmi értelme annak, amit csináltok. Még akkor se lenne sok, ha mindketten tartjátok magatokat a buta szabályokhoz, de a napnál világosabb, hogy ez itt egyoldalú: ő betartatja veled, te meg fogd be, ha ő mégis elmegy bulizni.
Miért vagy vele ezek után? Szerinted ez normális viselkedés? Szerinted így kell működnie két szabad ember szerelmi kapcsolatának?
Ez így tényleg cinkes. Ő tiltatja meg neked, hogy te nélküle csatangoljál, ő viszont úgy gondolja, neki ez privilégiuma?
Komolytalan.
Köszi a válaszokat.
Nem nem így kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!