Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kezeljem a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezeljem a barátom hisztijeit?

Figyelt kérdés

A barátommal már lassan fél éve vagyunk együtt nagyon keveset veszekedünk de nagyon szeret behisztizni.

A friss story ami miatt irom a kérdést:

Sose szólok bele hogy mit rak ki de most kirakott egy olyan kérdezős képet ami nem tetszett és megkértem hogy ilyet ne rakjon ki és tisztelje meg hogy együtt vagyunk na és azóta nem ír ma vissza az az hisztizik.

Ha csunyan beszeltem volna vele megertenem a reakciojat de egyaltalan nem voltam durva korrekten és szépen írtam ezt le neki de ennek ellenére is megy a hiszti.

A barátnőim csak azt tudjak mondani hogy uristen milyen hisztis ők már rég elhagyták volna de nekem soka türelmem csak azért tényleg csökkenteni kéne ezeket.

Volt mar tapasztalatok hisztis palival ha igen hogy kezeltétek?

Hogyan tudnám kihúzni a hisztiből?

18/L

2020. aug. 19. 19:32
 1/9 anonim ***** válasza:
93%

Hagyd a francba.

Idióta barom.

2020. aug. 19. 19:33
 2/9 anonim ***** válasza:
15%
Elvesztetted a pénzforrásodat.
2020. aug. 19. 19:44
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez elég gyerekes.
2020. aug. 19. 19:47
 4/9 anonim ***** válasza:

#2: 18 éves, szerintem még suliba járnak...

Kérdező: Először is tudd, hogy nem a te "hibád", ha hisztizik, saját magával van problémája, amit így fejez ki. Ha tényleg segíteni akarsz neki, az nagy feladat lesz, ki kell deríteni, hogy mi a problémája azzal, hogy írtál neki (lehetőség szerint személyesen és nem számon kérve, hanem érdeklődve), meghallgatni amit mond, meghallgatni, hogy miért tette ki, elismerni, hogy joga van így érezni, elmondani, hogy benned milyen érzéseket váltott ki, amit tett és valamilyen kompromisszumos megoldást találni.

Alapvetően egy pszichológus feladatait kell magadra vállalni, és szépen lassan begyógyítani a sebeit. Szerintem ez nem feladata senkinek egy párkapcsolatban, 18 évesen meg pláne nem. A lehető legjobb az lenne, ha ő maga döntene úgy, hogy pszichológushoz jár.

Ami felületesen segítheti az együttélést az az, hogyha kideríted, hogy mivel volt baja és alkalmazkodsz. Ez a házasságok alatt így van, mindenkinek van valami dilije, amihez a másik alkalmazkodik, de nem biztos, hogy 18 évesen megéri, főleg, ha a másik fél nem alkalmazkodik hozzád.

2020. aug. 19. 19:55
 5/9 anonim ***** válasza:
84%
Ez nem a felnőtt párkapcsolatok kategóriás kérdés.
2020. aug. 19. 21:50
 6/9 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem az én hibám de ha más nem vilagositja fel valahogy akkor mindig ezt fogja csinalni ezért szeretnék erre megildást találni hogy hogyan kezeljem az ilyen helyzeteket a jövőben.
2020. aug. 19. 23:12
 7/9 anonim ***** válasza:
35%
Hisztizni a nők szoktak. Egy férfi dühöng.
2020. aug. 20. 12:49
 8/9 anonim ***** válasza:
7 Én láttam már és ismerek olyan férfit aki hisztizett.
2020. aug. 20. 13:57
 9/9 anonim ***** válasza:
#8 Mivel különböztetnéd meg a hisztit a dühöngéstől? Én azt hittem csak nőre mondják hogy hisztizik.
2020. aug. 20. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!