Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éves vagyok. Tetszik egy 13 éves lány és nagyon bejön. Mit csináljak? Az szerintetek gáz, hogy egy 13 éves lány tetszik korombeli srácnak?
te már suliba jártál amikor ő a faszban lengedezett, amikor 5éves baba volt te már verted a fäszod. Nem vagy tiszta....
Nekem a 3 évvel fiatalabb is durva volt 20 évesen.
Mit akarnál? meg nem dughatod, 15-18 korára annyit változik a gondolkodása és még a teste is hogy rá sem ismersz.
Komoly kapcsolat kilőve, dugás kilőve. Tedd azt mint amikor még 5 éves volt... Verd a fäszod
Nem gáz. A mai 13 évesek 80-90 százaléka úgy néz ki és úgy öltözködik, hogy már simán elmegy sokkal idősebbnek is.
Az itt lévő 16 év alatti lányok sem épp annyi évesnek néznek ki, amennyik valójában.
Szerintem ,ha a csaj jófej meg tök norma akkor nincs gáz.
De ha lehet adj meg róla több infót.
Sok sikert nála!
Te atya jó úr Isten!!!
Mindenki abberált aki azt írja hogy nem gáz?? 02-52-esnek van igaza és csatlakoznék is!!
Ne vicceljetek már!!! 13 éves!! az még gyerek!
Kérdező te meg egy láma gekkó vagy. Maszatolnál inkább a saját korosztályodban,csak ahhoz meg lúzer vagy. Jól pofán kéne verni,hogy megtanuld...de remélem kikezdesz vele és akkor a faterja kitapossa a beled...
Annyira idióta módon áll itt hozzá egy-egy válaszoló...Nem arról szólt a kérdés, hogy az gáz-e, hogy akar tőle valamit, hanem csak az, hogy gáz-e, ha tetszik neki! Ne akarjatok már mindenben rosszat látni!
Kérdezőnek, ha csak tetszik, az nem gond, tetszeni tetszhet bárki, csak egyébre nem szabad gondolni ;)
ha nem aza ritka-13 éves,aki még 13 évesnek néz ki,haenm aza tipikus mai-13 éves,akor nem gáz.
nekem is van egy-két osztálytársam,akik néznek ki kb 15 évesnek és csak 13 évesek. meg van egy aki télleg egy kis rib@nc,és 12 éves,de úgy néz ki mint vmi 20 éves,és kb két naopnta lehet rólla ilyen sztorikat hallani hogy most épp ki dugta meg a sineken,ki ujjazzta meg a mokorban,meg ilyenek ;)
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!