Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom elment gólyatáborba? Irta hogy pillanat. Tobb mint 2 ora telt el. Felakartam hivni.. Tudta hogy mennyire aggodok.. Erre ki van kapcsolva.. Nagyon aggodok..
Figyelt kérdés
Kerem akik olyan válaszokat irogatnanak hogy "keressek uj palit" meg ilyen hulyesegek azok ne irjanak.
Nagyon nem vagyok kivancsi ra.
2020. aug. 18. 11:59
22/30 anonim válasza:
Majd ha 9 hónap múlva megjelenik a gólya...
Na akkor lehet igazàn aggódni.
23/30 anonim válasza:
Igen csajokkal ismerkedik. Sok szép lány van ott akiket lehet dugni!
24/30 anonim válasza:
Ne aggódj! Jó helyen van (a farka)!
26/30 anonim válasza:
Fejezd be az aggódást és hagyd élni. Nem sokáig lesztek együtt, ha állandóan zaklatod.
27/30 anonim válasza:
Egész nap csak kefél és kefél, ameddig csak bírja!
🤣😁🤣 hahaha
28/30 anonim válasza:
Kérdező, én szeretnék veled szakítani a faszid helyében is.
29/30 anonim válasza:
"- Vajon volt a táborban igazi gólya is (madár) és vele csalt meg?
- Kiderült, hogy gólya (madárral) szexelt a párom . Elkaphattam a madárinfluenzát?"
Kész, nem bííírooom :D :D :D, csak a válaszok miatt követem a kérdést :D.
30/30 anonim válasza:
Én is betegesen féltékeny vagyok.. De jó hogy nem ment gólyatáborba..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!