Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek titok miatt nem akar, elmenni a pasim orvoshoz?
Nekem 16-os HPV-m van, mondtam neki többször is menjen el, orvoshoz hogy kezeljék őt is.
De jött kifogássokkal, miért nem akar menni.
Lehet azért, mert akkor meg tudnám előttem mikkel kezelhették, vagy milyen bajai lehettek? Vagy nem akarja hogy nyoma legyen neki ilyen baja volt?
Akkor mesélek a HPV-ről, mert úgy látszik nem tájékoztatott az orvosod...
Gumival is el lehet kapni. Egy csókkal is. Nem gyógyítható, csak egy immunerősítőt adnak rá, ami vagy használ, vagy nem. Akár egy egymás után használt törölközővel is átadhatjátok egymásnak. Szóval a guminak HPV esetében 0 haszna van, mert orállal, anállal és minden mással is átadhatjátok. Ezeket nem a netről szedem, hanem több nemibeteggondozónál és nőgyógyásznál jártunk a párommal. Nekem is 16-os volt, de megműtöttek és azóta negatív vagyok. A páromnak azóta sem múlt el, de át sem adta nekem, pedig nem gumizunk...A hpv az immunrendszerfüggő, egyszercsak 'kidobja'az immunrendszered. Lehet az 1 év, de lehet az 8 is vagy az is lehet, hogy el sem kapta. Azzal, hogy elküldöd szűrésre max annyira mentek, hogy feldugnak neki egy hurkapálcát, ami rohadtul fáj, beszedetik vele az immunerősítőt ami meg hányingert meg fejfájást okoz. Ja és nem is használ... Aztán ha 8 évig nem múlik el, akkor addig nem csókolóztok, csak gumival csináljátok és szigorúan orál nélkül? Ja, hihető persze. Nekünk az egyik nemibeteggondozó doki azt mondta, hogy gumival sem lehetne ilyenkor szexelni, ez volt 3 éve. Akkor 3 évig ne szexeljek a párommal? :D vonuljak zárdába vagy mi? Azt javaslom fizesd ki inkább az oltást, lehet én azért nem kaptam vissza. Ja és 16os HPV-vel járj el félévente rákszűrésre a nőgyógyászodhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!