Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm 4 és fél év után egyik hétről a másikra azt mondta nem tudja mit érez szeret is de úgy nem mint eddig. Ha velem van jó de ha külön vagyunk akkor sem hiányzok neki annyira mint eddig. Vajon helyrehozható ?
Nagyon szeretem. Olyan jó volt minden. Az utóbbi időben kissé ellaposodott lehet én is hibáztam hogy ezt nem vettem időben észre.
Nem volt meg ilyen a kapcsolatunkban és nem is veszekedtunk.
Mit tegyek ?
Hogyan tudnánk helyrehozni ?
Van még remény ?
Nem tudom
Most úgy nézett ki az utóbbi hetekben, hogy szépen lassan kezdünk helyre jönni most megint kicsit mintha visszaesett volna. Nem értem ezt, mindig ez lesz két hétig jó utána pár napig nem utána egy hónap utána egy hét megint rossz ?
Mindent megpróbálok megtenni konkrétan mintha újra meg akarnám hódítani. Főzök neki elviszem ide oda, persze ezek előtte is megvoltak.
A szex meg működik azzal semmi gond nincs.
Még nem, most akartam volna a közeljövőben.
Ugye mi még csak most kezdtünk el dolgozni nem rég, nincs egy éve és anyagilag nem voltunk önállók.
Azt mondja, hogy most teljesen a munkán pörög de tényleg csak arról tud szinte beszélni. Szinte úgy jön ki mintha rám nem lenne ideje.
Ő róla tudni kell, hogy nagyon meg akar felelni mindig. Arra gondoltam még, hogy mivel nem rég kezdett dolgozni és ez az első munkahelye talán azért van most gubanc a fejében mert meg kell felelnie, új ingerek érik, felelőssége is van, nem tudom.
Mondta azt is, hogy mivel mindig a munkán pörög legszívesebben 0-24ben dolgozna, ezen már azért ki akadtam.
Gondolom ilyen zéró dominanciával veszel részt a kapcsolatban, inkább hódítasz évek után is (nyilván kell az, természetes kéne legyen, de azért nem meghatározó, sokan kihagyják, és nincs tragédia belőle). Nem globál leuralásra gondolok természetesen, hanem normál, ami a te területed, azt tartod a kezedben, felelősséggel együtt. Ne gondolj nagy dolgokra, itt már az is különbség, hogy egy szó nélkül lenyírod a két centit nőtt füvet, vagy "bunkó vagy", és hagyod rondulni egy hetet, majd dohogva nekiállsz, de gyönyörűen megcsinálod, és kicsit (!) látszik, hogy belül azért büszke vagy rá mindig, mint állat. Hülyeségnek tűnik, de tényleg élettelibbként, szeretnivalóbbként éli meg a hölgyek többsége az enyhén elégedetlen, mégis perfektül besegítő arcokat, mint amikor el van mosogatva mindig, mint a kisangyal.
Feltételezem, hogy lát a főnökségben most jól működő dominanciát, nem is hinném, hogy a kevésbé eltúlzott fajtából, így persze, hogy valamelyest másképp esik a fény az évekig búgó hangon udvarló házirajongóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!