Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál ehhez a "szerelmi" háromszöghöz?
Szerintem nem fontos, hogy ki mit gondol erről a hármasról. A lényeg, hogy nektek jó legyen. Nem kell foglalkozni másokkal. Ha TI így lennétek boldogok akkor legyen. A többi, beszűkült emberrel meg nem kell foglalkozni. Vannak, akik egy életen át hiányolnak valamit, csak mert nem képesek megszabadulni attól a gátlástól ami azt eredményezi, hogy folyamatosan meg akarnak felelni másoknak. (és most lehet majd lepontozni)
Ha azért kérdezted, mert TE magad bizonytalan vagy a dologban és nem biztos hogy jól éreznéd így magad, akkor gondold át, hogy bele mész-e.
Az igazi döntés viszont így is, úgy is rajtatok áll.
(Mellesleg én átéltem hasonlót, csak egy pasi, két nő felállásban...én voltam az egyik nő, ráadásul az a bizonyos harmadik, addig tartott a dolog, amíg mindenki jól érezte magát. Azután én kiléptem, saját, különálló életem van, de azóta is nagyon jó barátok vagyunk. Szóval: hajrá, csak okosan!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!