Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan lehet tudni igazat mond-e?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni igazat mond-e?

Figyelt kérdés

A párom azzal jön, neki be jön, az én test magasságom, tőle csak 5cm-rel vagyok alacsonyabb.

Pár napja találtam, takarítás közben, egy szerelmes levelet, amit az exének írt. Abban odák voltak, zengve, arról mennyire aranyosnak cukinak tartja, hogy ő csöpi hozzá képest. Rákérdeztem azzal jött, az én magasságom neki ideállis a lényeg, ne legyek hozzá képest, magasabb, és utálta hogy másnál hajolgatni kellett. Érdekes engem nem becéz annyi néven, és annyi találó módon mint abban az egy levélben olvastam becézési formát. Most mit is higyjek?

#magasság, igazság, vélemény
2020. aug. 12. 20:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

1. Takarítás közben találtad a szekrényben lévő táska aljában, ugye? De, ha tényleg a feltámadó szél fújta volna eléd, akkor sem olvashattál volna többet három szónál+

2. Egy pici lányt nem becézhet világítótoronynak! Neked meg nem mondhatja, hogy kicsim, amikor nem vagy kicsi!

3. Imádom a karcsú, pici, fekete hajú lányokat. A feleségem 1-2 centivel volt csak alacsonyabb és csak a válásom után lett fekete hajú barátnőm. Alacsony lány pedig csak később akadt. A párom most magasabb nálam. Mindegyik hisztizhetett volna, hogy ha a másikat szerettem, akkor ő biztosan nem is tetszik nekem.

2020. aug. 12. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!