Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni, hogy igazat mond-e a párom?
Lebukott,hogy írt neki a volt csaja, kérdeztem,hogy mit írt neki. Azt mondta csak kivel mi van. De a teljes beszélgetés nincs meg,mert kitörölte, csak annyit láttam, hogy a párom írt neki, hogy bocs,nem tudtam írni hogy vagy? Vissza írt,hogy jól van, de erre már nem írt semmit vissza neki a párom. Kérdeztem tőle mégis miért kell neki írni és miért törölte ki ha semmi olyat nem irtak, azt mondta azért, mert nem akarta, hogy meglássam.
Szerintetek ez rendben van?
Őszintén elmondta, hogy azért törölte ki, mert nem akarta hogy meglásd. Ennek 2 oka lehet:
1. Nincs semmi titkolnivalója, csak nem akarta, hogy hisztizz a semmin.
2. Titkolnivalója van.
Huh de jó, hogy én nem vagyok ilyen hisztis éretlen kislány.
Őszinte volt veled és azért törölte ki, mert tudta, hogy hisztiznél érte, mint az látszik is ebből a kérdésből. Féltékenykedsz a semmi miatt.
És mi van, ha írt neki? Talán nem beszélgethetnek? Annyira szánalmas. Attól, hogy ők szakítottak még nem kell kiutálniuk egymást a világból.
Jól mondják az előző hozzászólók. Neked kéne ismerned magad. Ha szoktál féltékenykedni akkor ne lepődj meg ha titkolózik.
Ha ezzel sose volt probléma akkor nyilván gyanús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!