Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan lehet tudni, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni, hogy egy fiú csak hazudik, vagy pedig igazat mond?

Figyelt kérdés
Olyanokat mond nekem, hogy... szóval nagyon szépeket, de nem tudom, hogy elhihetem-e neki, vagy csak le akar fektetni :(
2013. jan. 22. 20:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát ez jó kérdés
2013. jan. 22. 20:10
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű,vesd fel neki hogy te mindenféle képpen 1 bizonyos időpont után akarsz lefeküdni, mind1 kivel is jársz, ez benned 1 rendszer. Utána majd meglátod h keresi e a társaságod vagy nem :)
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha belezúgtál akkor nem fogsz különbséget észrevenni.
 4/9 A kérdező kommentje:

BElezúgtam, de nem akarok hülyeséget csinálni, nincs semmi, amivel észre lehet venni?

Fél éve fűzi az agyamat... Elég kitartó

2013. jan. 22. 20:11
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha féléve fűzi nem hiszem hogy csak lefektetni akarnak :) dobd bele magad nyugodtan ebbe az egészbe :)
2013. jan. 22. 20:12
 6/9 anonim ***** válasza:
Akkor higyj neki, ha a cselekedetei is megegyeznek a beszédjével. Addig engedd el a füled mellett a szövegét:)
2013. jan. 22. 20:13
 7/9 anonim ***** válasza:
Igazából erre nem lehet pontos választ adni. Nekem azután is mondott egy bizonyos személy szépeket,h kijelentettem,h nem fogok vele lefeküdni,hiába nagy a kölcsönös vonzalom,mégsem jöttünk össze.Fél éve próbálkozik és ki tudja,h ezután fog-e még? :D nekem nagyon tetszik,de ha nem kellek neki komolyabban,akkor sajnálom,ő meg nem adja fel.. :D próbálj meg vele beszélni komolyan,h mit szeretne.(bár nekem ez sem jött be,nem adott értelmes választ)
2013. jan. 22. 20:15
 8/9 anonim válasza:
addig még nem ismersz meg valakit, nem tudod megmondani hogy hazudik-e... neked kell érezned.. én egyébként csúsztam már ilyen csapdába.. hogy szépeket mondott meg minden.. és én is rohadt szerelmes voltam. mégis észrevettem hogy csak lefektetni akar.. közöltem hogy én azért mert a másik akarja nem fekszek le senkivel, majd ha én akarom, de az még sokára lesz (akkor 16 voltam..)erre másnap elfelejtett visszaköszönni.. mondjuk meg se lepett.. mindegy, ez régen volt.. most van egy 2,5 éves kapcsolatom, és boldog vagyok, nem bántam meg hogy elzavartam azt a görényt..
2013. jan. 22. 20:34
 9/9 anonim válasza:
én ugyvettem eszre hogy megkerdeztem tole hogy ezt most igaz,beleneztem a szemebe es elnevette magat..vagypedig masikesetben amikor hazudik akkor nem pislog..
2013. máj. 18. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!