Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megbizhatok a páromban, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbizhatok a páromban, ha már egyszer megcsalt egy " utcaival" de megigérte, hogy többet nem csinál ilyet?

Figyelt kérdés
2008. nov. 26. 17:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%

"utcai" = qrva?

Háááááát... Én a helyedben már nem bíznék meg benne, mert ha egy pasi a qrvákhoz "menekül", akkor ott már vagy az van hogy már nem szeret vagy nem adsz meg neki mindent az ágyban amire szüksége van. Mindenesetre attól az "utcaitól" bármit összeszedhetett, mert gondolom gumi nélkül csinálta. Én elhajtanám.. Mégha használtak is gumit, akkor is.

2008. nov. 26. 17:11
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
...a kérdés inkább az, hogy milyen kapcsolat lehet az, ahol a pasi egy k_rvánál köt ki. Gondolom a barátod nem egy agykombájn. A kérdésre válaszolva: dobd ki a fenébe, nem is értem miért nem tetted meg azonnal.
2008. nov. 26. 17:21
 3/11 yuda ***** válasza:
100%
Ha már felmerült benned ez a kérdés,akkor az is mutatja.hogy nem bízhatsz meg benne.Jól érzed!
2008. nov. 26. 17:25
 4/11 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem se bizz benne. Aki egyszer félrelép az máskor is megteszi.És ha megtette az annak a jele,hogy gond van a kapcsolatotokban. De,hogy pont egy "utcai"-t keresett ehhez! az megbocsájthatatlan szerintem.
2008. nov. 26. 17:31
 5/11 anonim válasza:
83%

Hát ha épp egy utcaival akkor nem tudom hogy lehet megbizni benne...vagyis nekem nehéz lenne.:S.De ha már te is elbizonytalanodsz akkor te se tudod h hányadán állsz vele.

Unokanővérem 4évig járt az élettársával 1*megcsalta megigérte h nem tesz iéyet és rá még 2* megcsalta..kiis dobta..

Ahogy te érzed

2008. nov. 26. 17:32
 6/11 anonim ***** válasza:
78%
DOBD!!!SÜRGŐSEN!!!
2008. nov. 26. 19:11
 7/11 anonim ***** válasza:
89%

Ne bízz meg benne.

Az utcai azt jelenti, hogy szó szerint: utcai k.rvával, akinek fizetett érte???

2008. nov. 26. 20:59
 8/11 anonim ***** válasza:
86%

Van barátnője és fizet a szexért? Tök hülye. Dobd őt!

(és pasi vagyok...)

2008. nov. 26. 23:02
 9/11 anonim ***** válasza:
82%
Legalább nem a férjed még... Úgy nehezebb lenne bármit is mondani... De így??? Miért vagy még vele?
2008. nov. 27. 20:51
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
k.urvához járni nem megcsalás,csak a szerszám karbantartása!
2009. febr. 15. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!