Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar szexelni velem a férjem?
7es!
Gondolod, hogy a szülőszobán érte trauma a férjét, és azóta
nem képes szexuális életet élni a feleségével?
Sosem fogom megérteni, hogy miért csinálnak gyereket az emberek olyan kapcsolatokban, ahol csak szívni fog szegény. Ha még ennyire minimálisan sem megy a kommunikáció, mint a sztoriban, akkor mégis, miért csináltatok gyereket? Mert ez nem gyerekvállalás, ez gyerekcsinálás volt.
Amúgy állj már oda elé normálisan, higgadtan és kérdezd meg, hogy mi a probléma. Ez a gyk. Itt kihoznak valamit az emberek, a saját sértettségük és tapasztalatuk alapján, aztán lehet, hogy tök más van a dologban.
1 mondatot kell csak kérdezned, hogy miért nem hajlandó veled lefeküdni, és sokkal korábban meg kellett volna tenned. Nyilván van válasza rá, neki is volt 3 éve rá gondolkodni; ne hagyd, hogy sunnyogjon.
Ez így nem házasság, ha szeret törekednie kellene a változtatásra!
Kedves kérdező ne haragudj meg de ezt a fáradt, fáj a fejem dolgot a nők is el szokták játszani néma már fájnak ezek a hazukságok,annyira ki ismertem a női családtagjaimat hogy tudom mikor hazudnak és mondanak igazat,annyira rá tudnak játszani a dolgokra hogy az már tényleg fáj ezeket főleg a férjük előtt teszik és mivel köztük élek ezért látom,nagyon jó tapasztalatot tudok ebből szerezni, bocs de ezt gondoltam le írom.
Most nem azért de saját magad is tudsz erre választ adni,írod hogy el szalad mint a kisgyerek ezek szerint még nem nőtt fel még gyerek,ezért tart itt ez a kapcsolat,tudom rossz érzés de ez az igazság ezt saját magamról is tudom mondani így 22 évesen,azért én már fejlődöm és nem futok el a problémák elől ha nem megoldást keresek rájuk.
Nem vagyok valami okos ember de egy kapcsolatban nagyon de nagyon fontos szempont az is hogy bármit meg lehessen beszélni egymással majd ezt közösen meg kell oldani,másképp egy kapcsolat nem fog működni túl sok ideig.
Hány éves a férjed?
Gondolom idősebb nálad.
Ha nagy a korkülönbség akkor nyilván ő máshogyan gondolja a dolgokat.
Túl fiatal vagy még ehez,szóval ha nem változik semmi akkor amint tudsz hagyd ott.
Most mondanám hogy velem ki élheted a vágyaidat de gondolom úgy sem lennél benne.
Számos ember benne van egy házasságban ahol nem működnek jól a dolgok de még is benne marad mert anyagilag megéri,testileg és lelkileg pedig keresnek egy másik embert akivel ki tudják élni minden vágyaikat és el tudnak vele menni szórakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!