Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekes anyukák! Ez szerelem lenne vagy racionális döntés?
Figyelt kérdés
Férfi vagyok, gyerekem nincs. Egy éve együtt vagyok egy gyerekes anyukával. Az elején hónapokig figyelt, elemzett, értékelt. Miután bemutatott a gyerekeinek, mindent megtett, hogy összeboronáljon minket, kölcsönösen megszeressük egymást. Hiányzik a gyerekeknek egy hiteles férfi példa, a vér szerinti apjuk nem 100-a). Jelezte, hogy szeretné ha egy család lennénk, de ne költözzünk egyelőre össze (gyerekek miatt, wtf?).
Emellett féltékeny már arra is, ha 2x ránézek egy pincérnőre.
Anyagiak nem szempont, nincs senki senkire utalva.
2020. aug. 9. 08:48
11/12 anonim válasza:
Ha neked még kell gyerek, és a nő tud/hajlandó még szülni egy közös gyereket is, akkor legyél a férje, ha eléggé szereted. A nőnél lehet,hogy csak racionális döntés, ezt neked kell érezni. Meg azt is, hogy te mennyire szereted. Ha nem eléggé, akkor most kell abbahagyni.
12/12 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy kell a kölcsönös szerelem és a bizalom csak óvatosan mert a gyerekek nehezen fogadnak el valakit de ha megszeretik akkor arra kell vigyázni, hogy ne sérüljön. Ne haragudj de én egyedül neveltem fel a lányomat mert ha szólt hozzám valaki féltékeny volt nem tűrte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!