Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak mit ne csináljon egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak mit ne csináljon egy nő a párkapcsolatban ami zavar titeket ?

Figyelt kérdés

Értem ide minden olyan dolgot ami fárasztó tud lenni.

Nő vagyok , és mindig azt mondjak , hogy kedves és jószívű meg minden , de elrontok valahogy mindig mindent. Olyan érzésem van , hogy teher vagyok és egy idő után már számba sem vesz annyira. Ezen gondolkoztam vajon mit csinálok rosszul ? Túl nyomulós vagyok. Ezért lennék kiváncsi , hogy milyen legyen egy nő a kapcsolatban akit tisztelni tudtok

2020. aug. 9. 07:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
72%

Én amit nagyon nem bírok, hogy sokkszor túlkombinálja a dolgokat és behisztizik.

Most hogy volt a kijárási korlátozás, mondtam neki, hogy kevesebbet tudunk találkozni, erre már egyből azzal jött, hogy biztos van valakim, azért nem, és elkezdett sírni. Aztán még én magyarázkodhattam. De van, hogy az exéhez hasonlítgat, azt ilyen hasonlatokat is utálom, mivel olyankor meg hazugnak állít be.

2020. aug. 9. 08:46
 12/15 anonim ***** válasza:
44%

Uh ahogy olvastam a kérdésed eszembe jutott az egyik klasszikus népszerű pszichológiai olvasmány: Eric Berne - Emberi játszmák. Olvasd el, ott van benne ugyanez a szitu amiben te vagy.

Megfelelő önismerettel el tudod ezeket a helyzeteket kerülni, a Berne könyv jó kezdés ehhez.

2020. aug. 9. 10:14
 13/15 anonim ***** válasza:

kérdező én is így élem át a kapcsolataimat. De szerintem is az a baj,hogy túlzottan biztos benne,hogy nem hagynánk el valamint az alárendelődés.

Amúgy nekem az egésszel az a bajom,hogy így úgymond akkor mindig játszmázni kell,hogy nem lelekesedhetek önfeledten és mutathatom ki a szeretetem,mert akkor túl biztos vagyok...

Én most nagyon erősen dolgozok önmagamon,hobbikat keresek és sokat olvasok önismeret témában..

2020. aug. 9. 12:02
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
A konkrét kapcsolat, amiről írsz, úgy szar, ahogy van. Egy egészséges kapcsolatban (2 normális emberrel) fel sem merül ilyen. Ezt b*szhatod.
2020. aug. 9. 14:17
 15/15 anonim ***** válasza:
29%

Én például nem bírom ezeket:

:Napi szinten erre kellene pénz,arra kellene pénz

:Ezt is csináljuk meg,de előtte,ezt,meg ezt,meg ezt,meg ezt,de holnap amazt,és,2hét múlva mind a másik tizet,a következő tíz előtt..

:Ha beszélek,másfelé nézés,mást csinálás közben

:Hivogatás,üzengetés óránként

:Okoskodás,vitázás olyasmibe,amihez nem értesz.Én se szólok bele,hogy kavargasd az ételt,és hogy milyen öltéssel varrod a függönyt,te se találd ki,hogy a faanyag,amit hoztak a barinőék a 3méteres,nem is hosszú,mert de!Ha nem tudom a gépen elvágni,stb..

:kiabálás!Nem vagyok süket,hallok jól,én sem ordítok.

:Kérdések burkolva olyan benyomásokkal,hogy pazarlásnak látszódjon,amit csinálok,teszek:miért olyan drága a műszaki,a motorolaj,minek már megint fékbetéteket venni,miért kell az a szerszám,miért nem jó az a régi vezeték

Kb ezek jutottak eszembe.

2020. aug. 11. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!