Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet e valakije?
Figyelt kérdés
Mikor össze jöttünk előre el mondtam hogy nem akarok majd gyereket, oka jelenleg lenyegtelen. A párom ezt el fogadta, ugy volt vele ha én nem szeretnék rendben. Viszont mostanaban van hogy oda mondogatja, hogy előbb utóbb neki lesz gyereke. Rá kérdeztem van e valakije, de azt mondta nincs. Meg fordult a fejembe, hogy lehet meg csalt és ott lehet hogy gyerek lesz, de hát el mondhatná, eddig is el mondhatott mindent. Főleg hogy meg csak 1eve vagyunk együtt. És ő 6 évvel fitalabb. Ha menni akar mehetne. Ezeket a célozgatásokat utálom. Ha arra akar celozni, ha nem gondolom meg magam neki ugy is lesz akkor meg azt mondja meg. Nem látok bele egy ferfi fejébe, főleg az övébe, mert elég bonyolult egy pasi. Velemeny?2020. aug. 8. 17:28
1/5 anonim válasza:
Ennek a kapcsolatnak nincs jövője hisz ő akar gyereket te meg nem.
2/5 anonim válasza:
Szerintem azért mondja hogy készülj felrá hogy előbb utóbb le fog lépni. Így nem lesz meglepetés akkor
3/5 anonim válasza:
Ha még nincs,akkor lesz.Keress egy elvált ,40es férfit,aki nagyobb biztonsággal nem akar gyereket,mert már van neki.
Valamit valamiért.
Ugyanis elég kevés olyan fiatalabb férfi lesz,aki nem akar saját családot.
Neked kell eldöntened,hogy mit szeretnél,és azt hogy oldod meg.
4/5 A kérdező kommentje:
2es válaszoló. Ez oké, de akkor mondja meg. Kettőnk közül ő ragaszkodik jobban. Ő akarta az össze költözést is, nekem nem volt olyan fontos. Tisztában van vele ha ma azt mondja hogy ennyi nem fogok térden csúszva könyörögni hogy ne menjen. Menjen, csak szóljon, hogy had menjek én is.
2020. aug. 8. 21:58
5/5 A kérdező kommentje:
3as válaszoló. Ahol őt meg ismertem ismerkedős oldalon, ott is nekem a 35alatt nincs is be jelölve, csak sajnos ami neha előny az hatrany is. Annyira hülye baba arcom van hogy a 40evesek el hajtanak hogy nem pedofilok, es a lanyom lehetnel szöveggel. Sajnos mindig is fiatalabb barataim voltak. Tudta egy eve is hogy nem akarok. Nem hirtelen talaltam ki. No meg első komoly kapcsolata vagyok. Előtte mindig ilyen par honaposak voltak. Mikor én jöttem mar 1.5eve szingli volt.
2020. aug. 8. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!