Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 éve együtt, de szerelmes lett egy másik nőbe. Időt kért. Mit tegyek. Van értelme várni?
10 éve jöttem össze a párommal, fiatalok voltunk. Én 19, ő 20. Voltak kisebb nagyobb gondok, de azt gondoltam minden rendben velünk. Erre egyik napról a másikra kijelentette, hogy már nem úgy szeret. Majd később kiderült az oka is, hogy valaki másba lett szerelmes
Állítása szerint semmi nem történt, és hogy adjak neki időt, hogy enyhüljön az érzés. Nem tudom mit tegyek. Együtt élünk, nincs gyerek. Én még szeretem, de vajon van értelme várni? Az a lángolás lehet elmúlik nála, de lehet hogy engem attól nem fog szeretni utána . Nagyon kivagyok. Napok óta bőgök. Volt valakinek hasonló tapasztalata? Mi lett a vége? Előre is köszi ha válaszol valaki 30/N
Tényleg ennyire szereted, vagy csak a megszokás tart össze benneteket, amit te szeretnél mély érzelemnek megélni és igazából a változástól félsz?
Attól mondjuk a jelek szerint mindketten.
Jogos a kérdés. Pont ezen agyalok jelenleg. Szerintem
50-50. Tudom hogy giccsesen hangzik, lehet kis naiv vagyok itt 30 éves létemre, de én azt hittem együtt öregszünk meg. Lehet hogy az is bennem van, hogy hátra kell hagyjak mindent, és a nulláról kezdeni.
Hát akkor maradj ott.
A párod valószínűleg pontosan tudja, hogy egyszer neked is lesz ilyen, egy hosszú kapcsolatban nem az a kérdés, hogy lesz-e, hanem, hogy kinek előbb és főleg az, hogy hogyan kezelik.
30 körül pont az az időpont van, amikor felismered, hogy újra lehet ugyan kezdeni, de valószínűleg ugyan ide jutsz idővel, csak mással.
Vagy ide se, vagy megtalálod akivel minden jó.
De hogy 19re húzol lapot, vagy 13ra, azt senki nem tudja megmondani.
39
-De mindenesetre a bizalmam nagyon megingott, és nen tudom hogy helyre áll e
ok. most megáll, de a következő nőnél akibe szerelmes lesz, mit fogsz tenni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!