Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti is pofatlanságnak vennetek?
Figyelt kérdés
Szval tegnap talalkoztam egy sraccal, akit eddig csak netrol ismertem. Lattam rola kepeket, annyira nem jott be kulsore, de a belsoje az nagyon is tetszett.
Azokon a kepeken eleg jol volt feloltozve, normalis farmer, normalis pulover avagy polo. DE amikor talalkoztunk akkor egy teljesen szetkopott farmer volt rajta, es egy kicsit kopott polo.
Most komolyan.. A kepeken, akar barataival volt, akar egyedul soha nem volt rajta ilyen ruha. Es senki ne mondja nekem hogy a kepekhez mindig kioltozott, mert volt hogy spontan elkezdtunk kamerazni es otthon sem volt rajta ilyen "ocska" cucc.
Most engem akart ezzel elijeszteni, vagy mi?
Amugy elvoltunk, elhulyultunk, csak ez nem tetszett..
Akar meg talalkozni, es en is.
Csak ezt nem ertem.. :S
2010. aug. 4. 12:54
21/22 A kérdező kommentje:
Nem vagyok felszines. Irtam, hogy nem a ruhaja miatt talalkoztam vele. Az volt kb. a legutolso ami erdekelt mialatt beszelgettunk. Nem elsodleges, csak ugy gondolom ha a haverjaival el tud menni valahova jol feloltozve, akkor hozzam is el tudott volna ugy jonni.
2010. aug. 4. 14:49
22/22 anonim válasza:
Bizti nem ertekelt annyira,h neked kioltozzon.most mint mondjak?gondolta ha tetszik neked akkor meg igy is tetszeni fog.en ugy gondolom, h ha egy pasi el is akar erni valamit egy csajnal akkor a leheto legjobbat hozza ki magabol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!