Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vennétek a barátnőtök 18. születésnapjára?
Figyelt kérdés
Egyelőre sajnos még ötletem sincs.. mindenképpen vmi olyat akarok amiről sokáig kitart és akármikor emlékezhet rám ha ránéz. De nem tudom mi legyen. Normális válaszokat kérek csak!2011. júl. 28. 12:36
2/10 anonim válasza:
Barátság medált :) 2szív összetörve, egyik a tiéd másik az övé :)
3/10 anonim válasza:
Ha nők imádják a plüss állatokat,ennek van pszicológiai oka(nem részletezném)és emlékezteti őket arra,akitől kapták.Én a helyedben vennék egy olyan plüsst,aminek a hasán van egy fényképtartó,belerakod a képed és tuti jó lesz,vagy mondjuk inkább egy közös képet.
4/10 A kérdező kommentje:
köszi, háát. plüsst már vettem neki, nem tudom, talán a közös képpel lehetne kezdeni vmit, pólóra bögrére rátetetni, nemtudom :S
2011. júl. 28. 13:21
5/10 Dottorre válasza:
Én 2 féle ajándékot vennék egy 18. születésnapra. Egyrészt egy szívhez szóló, személyes ajándékot, másrészt pedig valami erőteljesen szexuálisat... elvégre mégis csak felnőtt lesz :)
6/10 anonim válasza:
Mondjuk valami ékszert. pl ezüst nyaklánc
(ezüst, mert lehet hogy allergiás a fémre)
7/10 anonim válasza:
Az előző vagyok:
Majd megírod, hogy végül mi lett az ajándék? Kíváncsi vagyok. ;)
8/10 A kérdező kommentje:
Persze hogy megírom :)
2011. júl. 28. 15:43
9/10 anonim válasza:
én sütnék neki tortát (ha egyedül nem megy, segítséggel;)) és mellé virág + valami maradandó, mondjuk egy szép csipkés alsónemű stb. ^^ ♥
10/10 anonim válasza:
én 18 szál rózsát kaptam, meg fülbevalót! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!