Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti is pofatlanságnak vennetek?
Figyelt kérdés
Szval tegnap talalkoztam egy sraccal, akit eddig csak netrol ismertem. Lattam rola kepeket, annyira nem jott be kulsore, de a belsoje az nagyon is tetszett.
Azokon a kepeken eleg jol volt feloltozve, normalis farmer, normalis pulover avagy polo. DE amikor talalkoztunk akkor egy teljesen szetkopott farmer volt rajta, es egy kicsit kopott polo.
Most komolyan.. A kepeken, akar barataival volt, akar egyedul soha nem volt rajta ilyen ruha. Es senki ne mondja nekem hogy a kepekhez mindig kioltozott, mert volt hogy spontan elkezdtunk kamerazni es otthon sem volt rajta ilyen "ocska" cucc.
Most engem akart ezzel elijeszteni, vagy mi?
Amugy elvoltunk, elhulyultunk, csak ez nem tetszett..
ha szeretne meg talizni veled akkor nem azert vette fol hogy elijesszen... talan azelott valami ojan dolga volt amihez nem akarta felvenni a jo cuccait..es kulonben is nem a ruha teszi az embert menj el vele ujra talalkozni ha akkor is "fura" lesz az oltozete fogadd el es ha nem kozold vele hogy mi nem teccik :s mast nem tudok mondani
2010. aug. 4. 13:04
12/22 anonim válasza:
lehet, hogy a következő talin nem ilyen ruhákat fog felvenni. ez most csak egy ilyen választás volt :)
2010. aug. 4. 13:04
13/22 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem a ruha teszi az embert. Nem is a ruhai miatt talalkoztam vele..
Lehet hogy ilyen kedve volt, de szerintem az elso benyomas is fontos
2010. aug. 4. 13:05
14/22 anonim válasza:
pofátlanságnak nem gondolom, de kicsit fura. a pasik általában a legjobb formájukat próbálják hozni először. az én párom pl az első hetekben csak ingben mutatkozott előttem, mert attól tartott, hogy a pólót esetleg nem találom férfiasnak. amikor kicsit jobban megismertük egymást és összeköltöztünk, kiderült, hgy valójábana ruhatárának igen kis százalékát teszik ki z ingek, mert a hétköznapokon általában pólóban jár. számomra nem volt jelentősége, de meghatott az igyekezete. zért nagy jelentőséget nem tulajdonítanék a dolognak a helyedben. ha engem kérdezel, szerintem túlságosan felhúztad magad, bár kétésgkívül lehet tiszteletlenség
2010. aug. 4. 13:06
15/22 anonim válasza:
Valszeg olyasvalakivel van dolgod,akinek nem a külsőségek az elsődleges szempont! Ilyen kedve volt,ezt vette fel! A mai világban,amikor az a menő,h mindenkin Gucci,Lmeg Armani van..ami persze 90%-ban kamu! Ugyanmár! Kincs van a kezedben!24/l
2010. aug. 4. 13:13
16/22 A kérdező kommentje:
Hm.. Koszonom. Talan igazatok van. :)
2010. aug. 4. 13:16
17/22 anonim válasza:
1x én is találkoztam egy sráccal,a képen öltönyben volt szivarral,menő napszemüveggel....amikor találkoztunk 80as évekbeli farmer,mellény és ing volt rajta,ócska cipővel,olyan gáz volt h nem igaz..és viccből mondta is h mire visszaér az italokkal ugye még itt leszek és nem futok el?hát nagynehezen megvárttam,de elfutottam volna legszívesebben...és a végén még aszitte h bejön nekem és leakart volna velem feküdni,mondom bocs az kizárt,és hazajöttem:D:D másnap küldött emailt,h én milyen k*rvásan és igénytelenül voltam felöltözve...pfff
2010. aug. 4. 13:44
18/22 A kérdező kommentje:
Huhhh.. Ez azert durva.. :D
Mondjuk elso talalkozason meg akart fektetni, akkor lehet tenyleg kirivoan voltal oltozkodve. Bar nem tudom. Ilyenhez meg nem volt szerencsem..:D
Lehet amugy o konzervativ, vagy a lekoptatast nem birta elviselni ezert kezdett el szidni..
2010. aug. 4. 13:48
19/22 anonim válasza:
Szerintem felszínes vagy! A hapsik azt veszik fel amiben jól érzik magukat. Nem azt mondom h járj egy csövessel, de ez legyen életed legnagyobb problémája!
2010. aug. 4. 14:26
20/22 anonim válasza:
lehet hogy ö azt a ruhát szerete, nekem is van olyan felsöm ami már kicsit kopot de én nagyon szeretem és simán felveszem találkozásoknál is mertszeretem az a ruhát, vagy épp csak az volt tiszta :D (neki)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!