Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha ezt teszi a pasi?
Egy ideje találkozgatok egy pasival és együtt töltött idö után az ágyban eszembe jutott, hogy szeretnék venni egy üveg bort. Már évek óta nem ittam alkoholt, gondoltam, majd iszom egy pohárral, másik alkalommal
Kérdeztem , adjak pénzt rá, mondta igen. Nekem rosszulesett, hogy ennyi pénzt is sajnál rám áldozni, miközben mesélte múltkor, hogy a volt nöjéért mennyi mindent megtett.
Dolgozik, van fizetese es negyvenes , mint én
Eszed neked se sok. Minek ajánlod fel, hogy adj-e pénzt, ha nem akarsz?! :DDDD
Komolyan nem értem...
N
Még így is ő tesz szívességet neked, ugyanis ő fogja a kicsi lábát, battyog el a boltba, veszi fel a maszkot, áll sorba a pénztárnál, satöbbi.
Szívességet tesz neked, erre szán az idejéből. Az egy külön kérdés, hogy neked csak az a szívesség/ kedvesség/ szeretet kinyilvánítása, ha pénzt költ rád.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!